Curacao

Curacao.nu is de toonaangevende aanbieder van Nederlands kwaliteitsnieuws in het Nederlands voor alle doelgroepen.

Murray: “Ik weet dat ik dit tennis kan spelen” | ATP rond

De pijn van de nederlaag vult nog steeds De Brit Andy MurrayHet vuur van de concurrentie. 2012 US open De fitheid van de kampioen werd getoond en zijn hele confrontatie met het derde reekshoofd Stefanos Tsitsipas In een verpletterende nederlaag van vijf sets in de eerste ronde Arthur Ashe stadion op maandagavond.

Ondanks scores 2-6, 7-6 (7), 3-6, 6-3, 6-4, liet de voormalige nummer 1 in de FedEx ATP-ranglijst zien dat hij nog steeds de beste kan evenaren. Murray was roestig in de openingsset en de 34-jarige hield vast aan de setpunten om slechts twee sets vooruit te gaan voordat hij de tiebreak afstond.

De nummer 112 van de wereld leek de laagst gerangschikte speler te zijn die een top 3-tegenstander versloeg op de US Open en de eerste plaats heroverde toen hij terugkaatste om 2-1 op te schuiven. Hij liet de Griek staren naar zijn tweede opeenvolgende vertrek in de eerste ronde van de Grand Slam nadat hij had verloren tegen Francis Tiafoe in een Wimbledon, maar viel na vier uur en 44 minuten.

“Ik heb de afgelopen maanden veel gezegd dat ik weet dat ik dit tennis kan spelen. Ik moet wat tijd op het veld doorbrengen en een kans hebben om tegen deze jongens te spelen”, zei Murray. “Uiteindelijk, als ik op de rechtbank met hen, ik moet het bewijzen. . Vanavond denk ik dat ik een paar dingen tot op zekere hoogte heb bewezen. Hij heeft de wedstrijd vanavond duidelijk niet gewonnen.

“Fysiek gezien dacht ik dat ik het goed deed. Ik wilde soms fysiek wat beter zijn, maar er waren ook andere omstandigheden die ook niet hielpen.

“Over het algemeen heb ik het goed gedaan vanavond, maar ik ben echt, echt gefrustreerd… daarna ben ik gefrustreerd, al deze dingen. Echt gefrustreerd.”

Na de test Hubert Hurkacz En Francis Tiafoe In de wedstrijd in de tweede ronde van Cincinnati-Salem gaf Murray toe dat hij fit was, maar dat fouten hem kosten in de wedstrijden. Positief was dat hij maandagavond de wedstrijd afsloot met 38 ongedwongen fouten, 13 minder dan zijn tegenstander.

READ  Ainsley Maitland-Niles van Arsenal uit zijn frustratie in een Instagram-post | voetbal nieuws

Misschien vind je dit ook leuk: Tsitsipas wint epische vijfset, verslaat Murray op US Open

Het was de eerste keer dat Murray viel in de openingsronde op Flushing Meadows in 15 wedstrijden en ook de eerste keer dat hij werd betrapt op zijn schoen. Laat in de tweede set, op een vochtige avond in New York, realiseerde de 34-jarige zich dat hij maar één paar schoenen had en probeerde ze te drogen met een koude luchtslang wanneer hij van kant wisselde.

“Dat is mijn fout, maar het gebeurde nooit in een wedstrijd. De schoenen die ik droeg waren erg nieuw,” zei Murray. “Ik heb nog nooit problemen gehad met mijn schoenen tijdens een wedstrijd. Zeker nooit wat daar aan de hand was.

“De schoenen werden zo nat dat ik aan het einde van de set uitgleed en mijn evenwicht verloor. Daarom moest ik me na de set omkleden en dat was prima. Maar ik denk dat ik er iets van leer en in de toekomst ervoor zal zorgen dat het niet meer werkt.” niet meer gebeuren.”

Reyansh

"Lifetime runner. Bierpionier. Guru micasica. Speciaal in de popcultuur in het algemeen ".

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top