April 27, 2024

27 september: National Hockey League nieuwsbericht

Jonathan Drouin Hij verdiende assists voor de Montreal Canadiens in een pre-season overwinning met 5-2 op de Toronto Maple Leafs in het Bell Centre in Montreal op maandag bij zijn terugkeer na het nemen van verlof vanwege angst vorig seizoen.

Christian Dvorak Hij had één doelpunt en drie assists bij zijn Canadese debuut nadat hij op 4 september een deal voor hem had gesloten met de Arizona Coyotes. Josh Anderson Hij scoorde twee doelpunten en assisteerde, en Michael Pezzetta scoorde twee doelpunten.

Drouin heeft sinds 21 april niet meer gespeeld, miste de laatste 12 wedstrijden van het reguliere seizoen in Montreal en bereikte de Stanley Cup-finale. Hij speelde aan de lijn met Dvorak en Anderson.

“Het is leuk om terug te gaan naar Broussard (in het trainingscentrum van Canadiens), rond de spelers, rond de technische staf en weer te hockeyen”, zei Drouin na de wedstrijd. “Dat is wat ik wilde doen toen ik een pauze nam, ervoor zorgen dat ik terugkom en hockey speel en me goed voel, en me goed voel.”

Anderson bezorgde Montreal een 1-0 voorsprong met een krachtig doelpunt om 9.24 uur van de eerste helft. Dvorak scoorde in een powergame om er om 13:06 de 2-0 van te maken.

Peseta maakte er 3-0 van om 9.46 uur van de tweede helft.

David vecht Hij scoorde kort om 11:15 om de score 3-1 te maken, maar Anderson scoorde later 1:25 in hetzelfde sterke spel om de Canadezen een 4-1 voorsprong te geven om 12:40.

Ondrej Casey Hij bracht het naar 4-2 met nog 1:03 per seconde.

Peseta scoorde met 1:49 te gaan in de finale met 5-2.

Jake Allen Hij maakte 15 reddingen op 15 schoten in 29:46 voor Montreal, en Kevin Boleyn stond twee doelpunten toe uit 22 schoten. Jack Campbell Hij stond 3 goals toe in 12 schoten in 29:46 en Peter Marazek Hij maakte zeven reddingen in acht schoten bij zijn debuut in Toronto, nadat hij op 28 juli een contract van drie jaar als free agent tekende.

Dit was Cample’s en Cassie’s eerste match met de Maple Leafs.

Kijk dit seizoen live NHL-wedstrijden buiten de markt

Canox 4, Vlammen 2: Oliver Ekman Larson twee passen twee passen en Conor Garland Hij scoorde maandag voor de Vancouver Canucks in hun 4-2 overwinning op de Calgary Flames in Abbotsford Centre in Abbotsford, British Columbia.

Het was het debuut voor Ekman-Larsson en Garland in Vancouver, die op 23 juli werden overgenomen in een commerciële deal met Arizona Coyotes.

Garland bezorgde de Canucks een 1-0 voorsprong met een krachtige pass van Ekman-Larsson in 2:38 van de eerste helft.

Chase Waters maakte er 2-0 van om 12:19 vanaf de eerste, en GT Miller Hij scoorde een Power-play 3:15 later en bezorgde Vancouver een 3-0 voorsprong om 15:34.

Dillon Dobby Hij scoorde een gedwongen te spelen goal om 12:48 van de tweede helft om de score 3-1 te maken, en Conor Mackie Hij maakte er 3-2 van om 19:19.

Tanner Pearson Hij scoorde om 13:31 van de derde wedstrijd van de 4-2 finale.

Michael DiPetro bewaarde 13 ballen voor de Canucks. Adam Werner toegestaan ​​3 goals uit 15 schoten, en Dan Vladar Twee keer gemaakt voor vlam.

Coyote 2, Koningen 1: Dylan Guinter scoorde het groene doelpunt om 9.21 uur in de derde inning en de Arizona Coyotes versloegen de Los Angeles Kings met 2-1 in Gila River Arena in Glendale, Arizona, op maandag.

Dit was de opening pre-seizoen voor elk team. Guenther maakte zijn Coyotes-debuut nadat hij de 9e keuze was in de NHL-trekking van 2021.

Shawn Walker Los Angeles kwam om 8.53 van de tweede helft met 1-0 op voorsprong.

louie erikson Hij scoorde bij zijn debuut in Arizona om 14:40 om de 1-1 gelijk te trekken. Het werd op 23 juli verworven in een commerciële deal met de Vancouver Canucks.

Joseph Corinard Hij speelde tijdens de tweede helft met Coyote en redde 18 van de 19 schoten, Anson Thornton maakte er 17 in de derde helft.

Calvin Petersen Hij begon met de Kings en redde 14 van de 15 schoten in 34:40. Matt Vilalta redde acht ballen in 23:35.

Blues 2, sterren 1 (overuren): Sam Ana Hij scoorde 1:43 in overwerk en bezorgde de St. Louis Blues maandag een 2-1 overwinning op de Dallas Stars in het Enterprise Center in St. Louis.

Dit was de pre-season opening voor Dallas.

Pavel Buchnevich Hij had een doelpunt en een assist bij zijn debuut voor de Blues nadat hij op 23 juli een deal voor hem had gesloten met de New York Rangers. Hij speelde zaterdag niet in de 6-2 overwinning op de Minnesota Wild.

Scott Peronovich Hij kreeg assists voor St. Louis.

Riley Taft Het bezorgde de sterren om 18.00 uur van de eerste helft een 1-0 voorsprong.

Buchnevich bond 1-1 in het machtsspel met 59 seconden te gaan.

Braden Holtby Hij maakte 15 reddingen op 16 schoten bij zijn debuut bij de Stars nadat hij op 28 juli een contract voor een jaar als een vrije agent had ondertekend. Jake Oettinger Hij nam de leiding om de derde game te beginnen en maakte 12 saves op 13 schoten.

Jordan Bennington Hij maakte 12 reddingen in 13 schoten in de eerste helft voor de Blues voordat het kalmeerde Joel Hoover, die 11 breakballen redde om te winnen.

Blauwe Jasjes 3, Pinguïns 0: Igor Chinakov De Columbus Blue Jackets scoorden in zijn eerste wedstrijd in de National Hockey League en versloegen de Pittsburgh Penguins met 3-0 in de PPG Paints Arena in Pittsburgh op maandag.

Dit was de opening pre-seizoen voor elk team.

Chenakhov kreeg een pass op het punt voordat hij de keeper versloeg Tristan Garry Om 16:28 van de eerste periode is de stand 1-0. Chinakov werd door Columbus geselecteerd in de eerste ronde (#21) van de NHL Draft 2020.

Adam Bockvist Hij maakte er 2-0 van om 4:10 van de derde inning. De verdediger werd overgenomen van de Chicago Blackhawks als onderdeel van de ruil voor… Seth Jones Op 23 juli.

Emil Bimström Scoorde in het lege doel om 17:43 voor de 3-0 finale.

JF Birobi begon te spelen voor Columbus en maakte 20 saves voordat hij werd vervangen door Jet Graves om 11:55 van de tweede helft, die acht saves maakte.

Gary redde acht saves voor Pittsburgh. Vervangen om 11:34 van een seconde Philip Lindberg, die 12 saves maakte.