April 27, 2024

Stafford, Rams domineren Cardinals om naar NFC Divisional Round te gaan

INglewood, CA (Associated Press) — Matthew Stafford passeerde 202 yards, twee touchdowns en rende voor een nieuwe score in zijn eerste playoff-overwinning, en de Los Angeles Rams schakelden de wildcards uit met een 34-11 overwinning op de Arizona Cardinals maandagavond .

Odell Beckham Jr. En Cooper Kupp houdt de bal voor de NFC West Rams-kampioen (13-5), die zondag op bezoek gaat bij Super Bowl-kampioen Tampa Bay Buccaneers voor een plek in de NFC Championship-wedstrijd. Los Angeles schoof voor de derde keer in de afgelopen vier jaar op in het ‘postseason’ onder coach Sean McVeigh.

David Long scoorde ook in een onderscheppingsretour van 3 yards, terwijl de verdediging van de Rams Killer Murray lastig viel in een tragische play-off voor de eerste keer. Los Angeles sprong met 28-0 naar voren en ging van start in hun eerste play-offwedstrijd in SoFi Stadium, waar volgende maand Super Bowl 56 zal plaatsvinden.

Na een onsamenhangend einde van het reguliere seizoen, kwam het sterrenbeeld van de Rams in het naseizoen op briljante wijze samen.

Stafford was briljant in zijn eerste playoff-wedstrijd met de Rams, ging 13 van de 17 onbetwist en leidde kalm de LA-aanval terwijl hij zijn eerste playoff-overwinning in 13 NFL-seizoenen behaalde – zijn eerste 12 seizoenen in Detroit.

Beckham had vier vangsten voor 54 yards, waaronder zijn eerste wedstrijd van zijn carrière voor de eerste punten van de Rams. Hij gooide ook een 40-yard pass tijdens zijn eerste post-season overwinning. Linebacker Von Miller voegde zes tackles en een grote vroege plundering toe in zijn eerste optreden na het seizoen sinds hij MVP won bij Super Bowl 50.

Murray ging op 19 van 34 voor 137 yards en onderscheppingen voor de kardinaal (11-7), die hun 10-2 start volgde met een 1-5 slip. Arizona verloor dit seizoen pas voor de tweede keer in 10 wedstrijden onder hoofdcoach Cliff Kingsbury, maar verloor voor de 10e keer van de Rams in de laatste 11 wedstrijden van haar tegenstander in het NFC West.

James Conner haastte zich om een ​​TD te behalen voor de Cardinals, die één playoff-overwinning hebben behaald sinds het seizoen 2009. Murray ging 7 voor 17 voor 28 yards en gooide twee onderscheppingen in een verschrikkelijke eerste helft, waardoor de Cardinals een 21-0 achterstand hadden met slechts 40 meter aanval.

Los Angeles leidde met 21-0 toen linebacker Troy Rider Murray onder druk zette om de bal blindelings buiten de eindzone te gooien om veiligheid te voorkomen. Hij maakte lange tijd een onderschepping van de boot en ging nog een stap verder om de 6e kortste keuze in de NFL-gamegeschiedenis te scoren.

De Rams wonnen zelfs met een rustige nacht van NFL-leider Cobb, die drie ontvangsten had voor 16 yards terwijl de wedstrijd nog twijfelachtig was. Kupp maakte vijf vangsten voor 61 yards en slaagde er niet in om 90 yards te halen voor alleen zijn tweede wedstrijd van het seizoen – beide keren tegen Arizona.

De Rams sloten hun tweede aanval af met Stafford’s nauwkeurige 4-yard-worp naar Beckham. De achtjarige veteraan heeft zes TD-abonnementen gehad in zijn laatste acht wedstrijden sinds hij halverwege het seizoen bij de Rams kwam en heeft de leegte opgevuld die is achtergelaten door de geblesseerde Robert Woods.

Stafford scoorde zijn eerste TD playoff-rush sinds januari 2012 om de volgende campagne van de Rams af te sluiten.

Na de TD van Long kreeg de Cardinal zeven minuten voor rust eindelijk zijn eerste touchdown, maar de markies Copeland van de Rams kreeg de eerste onderschepping van zijn carrière na een scheve pass.

Kupp’s TD-vangst werd opgezet na de pauze met Beckham’s 40-yard pass langs de zijlijn naar Cam Akers – de zesde finish van Beckham’s achtjarige carrière.

HUWELIJK TERUGKEER

Eric Weddle had veel speeltijd met de Rams in de eerste NFL-wedstrijd van de 37-jarige veteraan sinds het einde van het seizoen 2019. De tweemaal veilige All-Pro beëindigde vorige week zijn pensionering om te helpen na het verlies van eerstejaars Taylor Raab uit Los Angeles aan een hersenschudding en Jordan Fuller aan een knieblessure, enkel aan het einde van het seizoen.

verwondingen

De veiligheid van kardinaal Budda Baker verliet het veld op een brancard in het derde kwart na een helm-tot-helm-botsing met de Akers. De spelers knielden in paniek om Becker heen voordat hij van het veld werd gehaald. Hij werd voor nader onderzoek naar het ziekenhuis gebracht, maar had beweging in zijn ledematen.

JJ Watt vocht drie tackles met Arizona in zijn eerste wedstrijd sinds eind oktober. Drievoudig NFL-speler van het jaar onderging een schouderoperatie, maar haastte zich opnieuw om de Cardinals te hulp te komen.

Long (knie) en Rams lieten de tussenkomst van Andrew Whitworth (enkel) in de tweede helft tijd verliezen.

volgende

Cardinals: een onofficiële beoordeling van wat er laat in een veelbelovend seizoen is gebeurd.

Rams: Krachtmeting met de Buccaneers en Tom Brady, die wat meer ervaring heeft met het spelen van play-offs dan Murray.