Curacao

Curacao.nu is de toonaangevende aanbieder van Nederlands kwaliteitsnieuws in het Nederlands voor alle doelgroepen.

Onze docenten leren kennen – Emile Barber | Nieuws, sport, banen

Geleverde afbeelding

Emile Barber heeft onlangs met studenten in haar derde klas op Butler Elementary School gewerkt.

waar studeer je?

elementaire butler

Welke klas/vak studeer je?

derde leerjaar

waarom studeer je

Ik werd leraar omdat ik het werken met kinderen absoluut geweldig vond en een verschil in hun leven wilde maken. Lesgeven was iets waarvan ik al zo lang als ik me kon herinneren wist dat ik het wilde doen. In staat zijn om de gemeenschap te dienen die ik mijn hele leven thuis heb geroepen, is absoluut een enorme bonus.

Wat is jouw favoriete onderdeel van de schooldag?

Mijn favoriete onderdeel van de schooldag is tijd voor eenzaamheid. Het is leuk om te lezen en te luisteren naar de verhalen en ideeën van de leerlingen. Het was ook verrassend om te zien hoeveel hun schrijven sinds het begin van het schooljaar is gegroeid.

Waar werk je nu hard aan?

Ik werk hard om een ​​reflectieve leraar te zijn. Ik ben net klaar met mijn eerste jaar lesgeven, dus ik doe heel hard mijn best om elke dag en week terug te gaan om na te denken over wat goed ging en wat ik kan verbeteren.

Waar ben je het meest trots op als docent?

Wat maakt jou het gelukkigst als docent?

Wat mij als leraar het gelukkigst maakt, is om mijn leerlingen te zien groeien en leren, of het nu academisch, sociaal of emotioneel is.

Hoe draag je bij aan/Hoe participeer je in onze buitenschoolse gemeenschap?

Buiten school ga ik graag naar Dodger Games! Ik help dit jaar “vreugde met een doel” Om een ​​kind te begeleiden, en je hebt geholpen om Kerstmis speciaal te maken.

READ  CBS Studios begint Nederlandse première met 'Bestseller Boy'

Wat zijn je interesses/hobby’s buiten school?

Ik hou van lezen thuis en dit is zeker een van mijn grootste hobby’s. Ik ga ook graag wandelen met mijn Nederlandse hond.

Wat zou je willen dat je leerlingen/families over je wisten?

Ik zou willen dat mijn studenten/familie zouden weten hoe dankbaar en vereerd ik ben om met hen/met hun studenten te werken.

Wat betekent “samen staan ​​we op” voor jou?

Samen opstaan ​​betekent voor mij het verspreiden van eenheid. Om op te staan, moeten we allemaal samenwerken om elkaar te helpen. Iedereen heeft het potentieel om een ​​verschil te maken, en wanneer we samenwerken, hebben we de kracht om geweldige dingen te bereiken.

Het laatste nieuws van vandaag en meer in je inbox

Reyansh

"Lifetime runner. Bierpionier. Guru micasica. Speciaal in de popcultuur in het algemeen ".

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back to top