Minnesota Vikings vs Dallas Cowboys 11/20/22 NFL-keuzes, voorspellingen, kansen

Dallas Cowboys (6-3) – Minnesota Vikingen (8-1)
20 november 2022, 16:25 uur EST
De lijn: Minnesota Vikings +1,5 / Dallas Cowboys -1,5; Meer/minder dan: +47
(Klik hier voor de laatste weddenschappen)

De Minnesota Vikings en Dallas Cowboys botsen zondag in een NFL-wedstrijd van week 11 vanuit het US Bank Stadium. Dallas staat 6-3 in het algemeen na overuren te hebben verloren van Green Bay in hun laatste wedstrijd. Voor Minnesota zijn ze 8-1. De Vikingen behaalden een overwerkoverwinning tegen Buffalo tijdens hun laatste optreden. Kom het hele seizoen terug voor Gratis keuzes uit de NFL Op Sports Chat Place.

Dallas deed het goed in hun eerste vijf wedstrijden met 4-1 met overwinningen op de Bengals, Giants, Chiefs en Rams. Sindsdien is het een 2-2 streak, met overwinningen op de Lions en Bears tussen verliezen tegen de Eagles en Packers.

Dallas had afgelopen zondag een zware wedstrijd op de weg tegen de Packers en tijdens de rust was alles gelijk op 14-14. De Cowboys bouwden een voorsprong van 14 punten op in het vierde kwartaal, maar verloren uiteindelijk in verlengingen. QB Dak Prescott eindigde met 265 yards, drie scores en twee picks.

Aan de kant van de Vikingen versloegen ze de Packers in de openingswedstrijd van het jaar en vielen toen met 24-7 tegen de Eagles. Sindsdien is het een reeks overwinningen in Minnesota geweest. De Vikingen hebben in dit traject de leeuwen, heiligen, beren, dolfijnen, kardinalen, kapiteins en rekeningen uitgeschakeld.

De Vikingen stonden zondag tegenover een goed Buffalo-team en zakten naar een achterstand van 24-10 bij het ingaan van het derde kwartaal. Minnesota kwam tot een rally en won uiteindelijk met 33-30 in verlengingen. Quarterback Kirk Cousins ​​​​recordte 357 yards, één TD en twee INT’s, terwijl Dalvin Cook 119 yards en een score had.

De Cowboys waren 4-0 ATS in hun laatste vier wedstrijden na verlies van ATS en 10-3 ATS in hun laatste 13 wegwedstrijden. Dallas ging 19-7 ATS in hun laatste 26 punten vs. de NFC.

Ondertussen zijn de Vikingen 3-0-1 ATS in hun laatste vier wedstrijden in totaal en 3-8 ATS in hun laatste 11 in week 11. Minnesota is 4-1-1 ATS in hun laatste zes in november.

plukken of plukken: Ik ga een poging wagen in Minnesota. Ik zou hier waarschijnlijk alle kanten mee op kunnen; Het moet een competitief spel zijn en een leuke wedstrijd om naar te kijken. Hoe dan ook, de Vikingen gaan door met deze reeks van zeven overwinningen en hebben in elk van die wedstrijden 20 of meer punten gescoord. Minnesota maakte in totaal 481 yards (147 rushing) en 24 first downs tegen een zeer goed Bills-team en had een indrukwekkende tweede helft in de overwinning.

Wat betreft Dallas, ze hadden de Packers in de touwen voor hun laatste rit tot een ineenstorting in het vierde kwartaal. De Cowboys leidden nog steeds met in totaal 421 yards en 24 first downs, maar ze behaalden ook negen penalty’s, twee picks en 5-van-15 break-ups bij derde down-pogingen. Ik vind het geweldig dat Dallas hier ook competitief kan zijn, met Minnesota dat dekking biedt in een strak spel.