May 3, 2024

IH Junior World Cup: Pakistan gelijkspel Nederland 3-3

ISLAMABAD, Dec 06 (dna):Pakistan's opening match of the ongoing FIH Hockey Men’s Junior World Cup against the formidable Netherlands ended in a dramatic 3-3 draw in Kuala Lumpur, Malaysia Wednesday.

Pakistan zette een briljante prestatie neer, waarbij Arshad Liaqat, Sufyan Khan en Arbaaz Ahmed de belangrijkste doelpunten scoorden.

De spannende wedstrijd kende meedogenloze aanvallen van beide kanten, resulterend in een patstelling van drie doelpunten, volgens informatie verstrekt door de Pakistaanse Hockeyfederatie hier.

Nederland wist velddoelpunten te scoren in de 21e en 30e minuut, terwijl Pakistan aan het einde van de eerste helft met twee doelpunten achter stond. Pakistan vocht zich dapper terug in het derde kwartaal, waarbij middenvelder Arshad Liaqat een velddoelpunt maakte om de achterstand terug te dringen.

In de 36e minuut van het derde kwart kreeg Pakistan een strafcornerkans. Sufyan Khan toonde uitzonderlijke vaardigheden en sloeg een track-flick op de doelpaal om de score op 2-2 te brengen. In de 47e minuut kwam Nederland weer op voorsprong. De Pakistaan ​​Arbaz Ahmed maakte er echter via een strafcorner 3-3 van.

De wedstrijd werd met opmerkelijke flair en vastberadenheid van beide teams voortgezet, maar geen van beide partijen kon de impasse vóór het laatste fluitsignaal doorbreken. Een spannende ontmoeting die de concurrentiekracht van de Junior World Cup of Hockey demonstreerde, eindigde in een 3-3 gelijkspel.

De Junior World Cup of Hockey bestaat uit 16 teams van over de hele wereld, waaronder Pakistan in Poule D, samen met Nederland, België en Nieuw-Zeeland. Naarmate het toernooi vordert, kunnen fans spannendere wedstrijden verwachten, terwijl teams strijden om de suprematie op het internationale toneel.