April 18, 2024

Een winkeleigenaar in Vancouver gaat een dag dicht na een elektrische schok

Een winkeleigenaar in Vancouver gaat een dag dicht na een elektrische schok

De nieuwe generatie is gesloten. Collective op Robson Street in Vancouver is gisteren om een ​​zeer ongebruikelijke reden tijdelijk gesloten. Potentiële klanten en voorbijgangers in de winkel kregen te horen wat er was gebeurd in een humoristisch briefje dat op de deur was geplakt.

“Vandaag gesloten omdat ik mezelf een beetje heb geschrokken.” leest de tag Geplaatst door eigenaar Kelly Goble.

“Dat wil je niemand anders aandoen”, vervolgt het bord. “Ik bedoel verrassend genoeg ben ik niet dood, ik wil gewoon rennen [really] Even vasten. Dan regel ik het.”

Goebel zegt dat ze de meubels in de winkel aan het herschikken was, zoals ze altijd doet ‘s ochtends als er niemand in de buurt is, toen ze schrok.

“Ik was een gigantisch metalen rek aan het verplaatsen, met alle kleren er nog aan”, vertelde ze VIA in een e-mail. “Ik zag een vonk en voelde een steek van pijn in mijn enkel. Ik keek naar beneden en er stak een stroomdraad uit de muur.”

Ze zegt dat ze zichzelf eerder heeft geëlektrocuteerd en dat “het niets was”, dus ze blijft maar denken dat ze het later wel zal repareren als de bouwmarkt opengaat.

“Ik probeerde snel te gaan,” herinnert ze zich, “maar toen werd mijn hart gewoon een beetje sneller, een beetje sneller, veel sneller, en hoewel ik niet nerveus of angstig was of zoiets, kon ik het niet geloven en voelde alsof ik wat grote energie moest verbranden.

Goebel maakt het goed en zegt dat hardlopen echt heeft geholpen.

“Ik was zo behendig. Ik had het gevoel dat ik de hele dag kon gaan.”

Uiteindelijk, zegt Goebel, vertraagde haar hartslag toen ze thuiskwam, werd haar gezicht minder rood en deed ze een dutje voordat ze naar de ijzerhandel ging.

Next Generation gaat naar verwachting vandaag weer open, maar Goebel wil de hele winkel controleren op andere mogelijke stroomdraden voordat hij mensen weer binnenlaat, ook medewerkers. Ze grapt: “Er zullen niemand anders overkomen dan mij tijdens mijn wacht.”

Wat is een collectief van de volgende generatie?

Next Generation is niet jouw typische winkelpand. Om te beginnen zegt Goebel dat het niet eens de bedoeling was om een ​​bedrijf te beginnen.

“We denken graag dat we de volgende generatie in de detailhandel zijn”, legt ze uit.

Met zoveel lege winkelpuien langs Robson’s en lokale online bedrijven die moeite hadden om grip te krijgen, wilde Goebel twee problemen tegelijk oplossen.

“Robson was altijd creatief,” zegt ze. “Nu blijven toeristen me vertellen hoe teleurgesteld ze zijn als ze naar beneden komen.” Met de hulp van The City, Robson BIA en West End BIA is Goebel begonnen met het runnen van wekelijkse markten bij Robson en Davie, uitsluitend voor online bedrijven om wat persoonlijke tijd en bekendheid te krijgen.

De respons was naar verluidt overweldigend. Zozeer zelfs dat ze een permanente winkelpui hebben kunnen openen direct naast waar ze de markten houden.

Goebel vervolgt: “Ons bedrijf geeft op elke mogelijke manier energie, om een ​​verscheidenheid aan real-life kansen te bieden, voor alle budgetten, zo vaak als we kunnen, op welke manier dan ook, aan kleine en/of nieuwe lokale bedrijven. ” “De Westend-gemeenschap wil ook alle creatieve diversiteit en inclusie terugnemen die werd weggenomen van echte lokale bedrijven die worden gerund door mensen die hier echt wonen.”

Goebel hoopt dat de bedrijven die in Next Gen. Uiteindelijk genoeg gegroeid om haar eigen plek te huren in een van de lege winkelpuien langs Robson’s.

“We willen de steun van onze gemeenschap om ons te helpen de coolheid en internationale reputatie van Robson Street te herstellen.”