April 26, 2024

Duclair keert terug, Kapanen op ontheffingen, Thomas en Blues worstelen (25 februari) – DobberHockey

Antonius Duclair Hij maakte vrijdag zijn langverwachte seizoensdebuut nadat hij tot dusver het hele seizoen had gemist met een achillespeesblessure. Duclair registreerde een assist met vier schoten en een team leidende vijf strikeouts in de 17 minuten ijstijd, inclusief runtime van de tweede eenheid. Duclair (24% Yahoo / 45% Fantrax) is het proberen waard als je hulp nodig hebt bij het scoren, aangezien hij vorig seizoen 30 doelpunten maakte en in de toekomst in de top zes van de Panthers zou moeten worden gebruikt. Duclair zou vooral aantrekkelijk moeten zijn in de salarislimietcompetities, waar zijn limiet van $ 3 miljoen niet duur lijkt te zijn in vergelijking met zijn limiet. (Hij werd enkele minuten nadat hij was geactiveerd opgenomen in de salarislimiet van de competitie. De competitie staat het toevoegen van spelers in IR niet toe, vandaar de drukte.)

Alexander Barkov Hij miste de wedstrijd van vrijdag met een handblessure, hetzelfde probleem waardoor hij eerder deze maand een wedstrijd moest missen. Misschien was zijn tijd in de IR beter geweest voor zijn herstel, hoewel dit misschien niet de manier is waarop deze blessure ontstaat. De Panthers zijn een van een groeiend aantal teams dat op zoek is naar een wildcard-plek in de Eastern Conference, dus dit kan uiteindelijk na het seizoen worden afgehandeld als het doorgaat.

ook voor panters, Spencer Ridder Hij zal voor onbepaalde tijd out zijn bij binnenkomst in het NHL / NHLPA-hulpprogramma. Het allerbeste in zijn herstel. Alex Lyon Er is gebeld en er moet een back-up van worden gemaakt Sergei Bobrovsky in de nabije toekomst.

Panters vuurden 54 schoten af Craig Anderson, en had de taak om ze op één na allemaal te stoppen in een 3-1 Sabres-overwinning. Anderson, 41, begint ongeveer een keer per week, omdat hij het beter lijkt te doen onder die beperkte werklast dan het grootste deel van de starts op zich te nemen. Van de keepers die minimaal 20 wedstrijden hebben gespeeld, hebben er slechts vijf een beter reddingspercentage dan Anderson (0,920 SV%). Als je het goed vindt om niet te weten wanneer hij zal starten of zelfs maar een start in een bepaalde week niet te garanderen, is Anderson misschien de moeite waard om bij hem te blijven voor diepere competities. Het is zeker de moeite waard om te streamen nu de Sabres steeds beter worden.

Jef Skinner Hij scoorde twee doelpunten, wat hem vier doelpunten opleverde in zijn laatste vier wedstrijden en acht punten in zijn laatste vijf wedstrijden. Het lijkt misschien alsof hij voor altijd in de NHL zit (in feite sinds het seizoen 2010-2011, toen hij zijn debuut maakte als 18-jarige), maar dit seizoen is zijn eerste met meer dan één punt per wedstrijd (58 punten in 54 huisartsen) ).

Een groot deel van het succes van Skinner had te maken met de afstemming met hem Thompson-kroon Het grootste deel van het seizoen. Thompson assisteerde bij alle drie de Sabres-goals, wat hen drie opeenvolgende punten opleverde. Thompson heeft ook negen punten en gemiddeld vier schoten over de laatste vijf wedstrijden. Hij mag dan wat langzamer gaan dan zijn hoge snelheid in de eerste helft, maar hij is ook slechts 22 punten verwijderd van de 100.

Pinguïns voeren de strijd Caspri Kabanin op concessies. De productie van Kapanen is iets hoger (0,47 procentpunt/GP) dan de productie van vorig seizoen (0,41 procentpunt/GP). Kapanen heeft echter slechts één punt in zijn laatste zes wedstrijden terwijl hij gemiddeld rond de 12 minuten per wedstrijd zit. Het feit dat hij voornamelijk op de derde linie stond, hielp Kapanen niet, maar hij leek niet veel anders te doen dan scoren toen hij in de onderste zes zat. De zet was essentieel om te activeren Jan Rota van de IR en bewaar deze Drew O’Connor in de NHL. Hij verwachtte dat Kapanen afstand zou doen van vrijstellingen, aangezien hij niet genoeg scoorde om zijn limiet van $ 3,2 miljoen te rechtvaardigen.

Nadat de Blues in de derde periode een voorsprong van twee doelpunten hadden genomen en donderdag in de verlenging verloren van Vancouver, leek het Craig Berube de passie van zijn team te ontbreken. Robert Tomas Hij bevond zich duidelijk binnen het schietbereik van Bérobé, met Thomas ‘gebrek aan verdedigende dekking op de extra doelpaal.

Thomas antwoordde vrijdag dat hij het niet eens is met de opmerkingen van zijn coach, maar zou dit een wake-up call kunnen zijn? Thomas heeft geen punten in zijn laatste vier wedstrijden, terwijl Jordaan Kerro Hij heeft geen punten in zijn laatste drie wedstrijden. Voor wat het waard is, Thomas heeft meer dan 20 minuten gelogd over die laatste vier wedstrijden, maar het is een gecombineerde min-8 over die periode. Van de nieuwste statistieken wordt een NHL-coach niet blij. Ondanks dat moet Thomas zwaar blijven tellen nu ze allebei zijn Vladimir Tarasenko En Ryan O’Reilly Het is verhandeld en er zullen waarschijnlijk meer volgen.

Mark Giordano Ik heb vrijdag drie schoten geblokkeerd en vastgebonden Chris Russel van alle tijden in die categorie. De 39-jarige Giordano voert de Leafs aan in die categorie en staat dit seizoen in de top 30 in die categorie. Gio levert misschien niet de aanval die hij gewend is, maar zijn bijdragen aan de block shot-categorie kunnen je een reden geven om hem op je lijst te houden.

In mijn onderzoek naar geblokkeerde schoten merkte ik dat één speler dit seizoen de leider is in deze categorie. Alec Martínez Hij leidt de competitie met 167 geblokkeerde schoten, terwijl de volgende drie spelers leiden met elk 141, 141 en 140 geblokkeerde schoten. Van de spelers die minstens vijf wedstrijden hebben gespeeld, heeft niemand meer geblokkeerde schoten in elke 60 minuten dan Martinez (9,8 BKS/60). De Golden Knights leiden de competitie met vier lichte wedstrijden volgende week, dus maak Martinez (12% Yahoo / 20% Fantrax) jouw toevoeging als je hulp nodig hebt met geblokkeerde schoten.

Bevroren Tools – tabeloverzicht

Houd er rekening mee dat het blokkeren van schoten een soort bocht is die plaats maakt voor blessures. Martinez miste vorig seizoen 53 wedstrijden vanwege een gezichtsblessure. Chris Tanev Hij is een andere beruchte schotblokker die zijn hele carrière veel tijd in IR heeft doorgebracht.

Jij bent Ranta Hij plaatste vrijdag 32 reddingen voor de senatoren, wat hem een ​​overwinning opleverde in elk van zijn laatste vier starts. Alleen Raanta of Frederik Andersen Je zult geblesseerd raken Pjotr ​​Kochetkov Terug in de NHL hebben beide doelverdedigers die momenteel op het roster van Canes staan ​​een GAA van 2,50.

aan het andere einde, Cam Talbot Geactiveerd door IR, stond hij drie doelpunten toe op 29 schoten. Dit was geen matchup waarvoor ik Talbot activeerde, maar hij zou tijdens de ambtstermijn van de senator veel games moeten beginnen met Anton Forsberg gewond.

Brent Brands Hij scoorde vroeg in Carolina’s eerste periode. Burns heeft nu een streak van vijf punten waarin hij zeven punten heeft. Ook heeft hij minstens drie schoten in vier van die laatste vijf wedstrijden.

Ik kon dit echter niet geloven toen ik het voor het eerst zag Andrej SvetsjnikovDe doelpunten van het team van dinsdag waren de eerste in het nieuwe jaar. Svishnikov had daarvoor in 19 wedstrijden geen doelpunt gescoord. Vrijdag kwam hij niet tot scoren, maar hij zorgde wel voor twee doelpunten. Svechnikov is ook een plus-8 over zijn laatste twee wedstrijden met acht punten over zijn laatste vier, dus hij is nog steeds heet Speler zelfs als hij het netwerk niet regelmatig terugvindt.

JT Komfer Het vatte onlangs vlam. Comfer scoorde een doelpunt en voegde vrijdag een assist toe, wat hen acht punten opleverde over hun laatste drie wedstrijden. The Avalanche speelde zondag voor het laatst toen Comfer scoorde met drie assists. Hij is onlangs opgeschoven in de line-up en speelt op de scorelijn met Mikko Rantanen. Zijn toename van de laatste ijstijd duwde zijn seizoensgemiddelde iets meer dan 20 minuten per wedstrijd. Hoewel Compher nog steeds niet algemeen speelde op een eerste powerplay-eenheid, speelde hij goed genoeg om voor het eerst in zijn carrière 40 punten te behalen.

met Kal Makar op IR, Bowen Byram Je zou moeten beginnen. De Avalanche-verdediger scoorde vrijdag met een plus-3, goed voor drie doelpunten en vier punten over zijn laatste drie wedstrijden. Byram nam ook drie schoten in elk van zijn laatste drie wedstrijden. Misschien wel het belangrijkste was dat Byram ook deelnam aan de powerplay van de eerste unit, een plaats die hij zou kunnen hebben terwijl Makar out is met een hersenschudding.

Conor Hellbwick Hij stond vier doelpunten toe op de eerste vijf schoten die hij tegenkwam voordat hij aan het einde van de tweede helft werd getrokken tegen Avs. Hellebuyck heeft dit seizoen nog maar één keer de haak geslagen, dus dat is niet de norm. Hellebuyck is echter gemarkeerd voor verliezen in zes van zijn laatste negen wedstrijden, ook al heeft hij in die periode kwaliteit neergezet in hetzelfde aantal wedstrijden. Na een sterke eerste helft (38 GP, 2.40 GAA, .924 SV%), daalden de cijfers van Hellebuyck lichtjes in het derde kwartaal (7 GP, 2.81 GAA, .916 SV%).

Volg mij Twitteren @tweet Voor meer fantasiehockey.