July 25, 2024

CJ Perry verontschuldigt zich en verdedigt zichzelf na controversiële tweet naar een dakloze

CJ Perry verontschuldigt zich en verdedigt zichzelf na controversiële tweet naar een dakloze

De vervolgbrief van CJ Perry bevatte ook een verontschuldiging. Ze zei dat het haar speet als ze iemand beledigd had met de tweet, maar zei dat het van een geliefde plek kwam en het als een katalysator gebruikte. “Ik begrijp dat mijn Oost-Europese opvoeding en motiverende toespraak niet bij velen van jullie aansloeg,” Perry zei:. “Toen ik een kind en een tiener was, gooide ik schoenen naar me en mijn balletleraren sloegen me omdat ze ‘in me geloofden’. Het spijt me als ik ongevoelig leek en meer kwaad deed. Ik probeerde echt te motiveren zoals ik weet. Wat ik heb gefaald en ik bied mijn excuses aan. Toen mensen me dit aandeden, heeft het me altijd geholpen, maar ik zie dat het in deze situatie niet heeft geholpen en dat spijt me zo.

In een andere tweet merkt Berry op hoe ze ermee omgaat als ze ten onder gaat, en herinnert ze zichzelf eraan dat de dingen “veel erger” zijn geweest en kunnen zijn, en dat veel mensen in de wereld er echt slechter aan toe zijn. Ze deed een beroep op de “hongerige en dakloze kinderen in Oekraïne die bang zijn dat ze elk moment kunnen worden gebombardeerd en kunnen sterven, en zegt dat het ‘perspectief’ biedt”.

Perry sloot haar tweet-thread Door de ontberingen van het verleden te herinneren die ze vergeten was. “Het is gek om over dakloosheid te praten en nu begin ik me alle plaatsen te herinneren waar ik heb geslapen die ik uit mijn geheugen heb geblokkeerd. We blokkeren echt trauma uit onze herinneringen en onze hersenen. Ik kan zovelen op Twitter bedanken voor het opnieuw creëren het trauma van dakloos zijn.”