April 15, 2024

Christie Brinkley trekt haar beha uit terwijl ze haar 70e verjaardag viert

Christie Brinkley trekt haar beha uit terwijl ze haar 70e verjaardag viert

Christie Brinkley. Mireya Acierto/Getty Images

Christie Brinkley Ze zei dat ze “eindelijk blij” was met zichzelf toen ze haar 70e verjaardag vierde.

Het supermodel vierde de vreugdevolle gelegenheid door haar beha uit te doen en haar strakke buikspieren te laten zien Instagram-foto Gepubliceerd op dinsdag 20 februari.

Ze begon haar gedicht met de woorden: “Als ik op mijn 70e verjaardag in de spiegel kijk en wat ik zie, ben ik eindelijk blij met de persoon die naar mij terugkijkt.”

Ze vervolgde: “Ik ben niet langer kritisch en veeleisend, nu ben ik dankbaar en begripvol.” “Ik heb dit lichaam erdoorheen gehaald, ik heb elk bot gebroken, in kleine wonderen ben ik volledig genezen, in mijn hart en ziel ben ik thuis.”

Ze beëindigde haar brief door te schrijven: 'Het heeft me zeventig jaar gekost om hier te komen. Ik vond mijn geluk in tranen en vreugde, dus nu ga ik dit gedicht afmaken, voordat ik gelukkig ben!' Echt een gelukkige verjaardag!

Familieleden en fans stuurden veel verjaardagswensen in de commentarensectie, waaronder Brinkley's dochter Sailor, die haar moeder 'lief' noemde. Ondertussen antwoordde Son Jack: “Wat een rockster.”

legendarisch al mijn kinderen een actrice Susan Lucci Ze zei: “Gefeliciteerd met je verjaardag, mooi!!! 🎂🎂🎂💞💞💞🥳🥳🥳”, terwijl de zanger Meghan Trainor Hij voegde eraan toe: “Een echte inspiratie voor vrouwen van alle leeftijden!!! verrassend.”

Brinkley viert de hele maand haar 70e verjaardag. Zij eerder Ik heb een foto geplaatst Het dragen van een zwart zwempak uit één stuk samen met een ander inspirerend gedicht.

“We zijn 70 jaar oud en er is niets om bang voor te zijn, want je kunt er je favoriete jaar van maken! Het is aan jou, het ligt in jouw macht om ervoor te kiezen om het te vieren, in plaats van je te onderwerpen”, schreef ze. wat te doen, sporten en eten Gebruik uw zonnebrandcrème op de juiste manier en ga niet onder lampen zitten! Wees nieuwsgierig, ontdek en ga op avontuur, vergeet alleen niet uw kunstgebit in te pakken. Serieus, lach en heb lief met al je macht… en ik beloof je dat het goed gaat met je 70-jarige!

Brinkley werd in 1979 beroemd met zijn ongekende opeenvolgende debuut Sport geïllustreerd Behandelt de kwestie van het badpak. Ze was 25 jaar lang het gezicht van CoverGirl en verscheen op meer dan 500 tijdschriftomslagen, waaronder Vogue-tijdschrift, Harpers Bazaar, wereldwijd En glans.

Brinkley is vier keer getrouwd: met Jean-François Allo Van 1973 tot 1981 Billy Joel Van 1985 tot 1994 Richard Taubman Van 1994 tot 1995 en verder Peter Halsey Kok Van 1996 tot 2008.

Brinkley deelt dochter Alexa Rae, 38, met Joel, Jack, 28, met Taubman, en Sailor, 25, met Cook.

In augustus 2019 werd Brinkley aangekondigd als een van de beroemdheden die zouden strijden in het achtentwintigste seizoen van de show. Dansen met de sterren. Vóór de première liep ze echter verwondingen op aan haar pols en arm waardoor een spoedoperatie nodig was. Als gevolg hiervan verving haar dochter Sailor haar voor het seizoen.

Sailor treedt als model in de voetsporen van haar moeder. Alexa is een zangeres zoals haar vader, en Jack is ondernemer en lanceerde in 2019 een dienst voor het delen van ritten.

Brinkley zei vorig jaar Wij wekelijks Exclusief hoe trots ze is op haar kinderen.

“Ze hebben hele goede koppen op hun schouders en weten wat ze moeten doen”, zei ze in november 2023.

Nu de kinderen van Brinkley volwassen zijn, zegt ze dat ze het leuk vindt om van ze te leren.

“Ik merk dat ze voortdurend horizonten voor mij openen, en dat vind ik geweldig aan het contact houden met mijn kinderen”, zegt Elena. “Ik denk dat ik daardoor energiek, geïnteresseerd en opgewonden blijf over alles om me heen. Er is dus een echte uitwisseling van energie, en dat is prachtig.”