Curacao

Curacao.nu is de toonaangevende aanbieder van Nederlands kwaliteitsnieuws in het Nederlands voor alle doelgroepen.

Brian Ortega is verdrietig na ‘vreemd incident’ tegen Yair Rodriguez: ‘Ik won elke minuut van het gevecht’

Brian Ortega Hij had geen woorden meer na zijn teleurstellende verlies Yair Rodriguez in UFC Long Island.

Ortega kreeg in de eerste ronde een TKO-tegenslag tegen Rodriguez in het hoofdevenement van zaterdag, nadat zijn schouder in de laatste minuut van de openingsronde leek te ontwrichten. Het was een zeer ongelukkige manier om een ​​gevecht van deze omvang te beëindigen, aangezien Ortega verlossing zocht na een mislukte titelwedstrijd tegen hem. Alexander Volkanovsky En Rodriguez is op zoek naar zijn eerste kans op UFC-goud. Ortega kon het niet helpen, maar betreuren zijn ongeluk.

“[Rodriguez’s] De vuist was gebald op mijn arm en ik ontwrichtte, en dat was het. Zoals, geen arm, niets, maar het ging gewoon van start. “Een vreemd ongeval, dat verontrustend is”, zei Ortega zaterdag. UFC Long Island Show na het gevecht. “Het is de eerste keer dat dit is gebeurd in mijn hele leven. Het was de eerste keer dat het ooit is gebeurd en nu ben ik er een beetje verbaasd over. Ik kan niet geloven dat dit is wat er nu gebeurt.

“Alles ging zoals ik wilde. Letterlijk won ik elke minuut van het gevecht. Ik hield me aan het spelplan, omdat ik emotioneel werd. Even begonnen we te slaan, we begonnen te gooien en ik zei: ‘Oké laten we beginnen met gooien,’ en ik zei: ‘Nee, laten we ons aan het spelplan houden.’ En de wereld zag – ik stond op het punt te laten zien waar ik het beste in ben, namelijk worstelen en domineren. Zodra we de vloer raakten, gewoon, mijn doodsbange arm kwam naar buiten. En ik heb er geen woorden voor, man. Ik weet het niet.”

READ  Canadiens 'Weber klaar om de pijn te betalen, een strijd tegen het gebladerte

De uitkomst was nog erger voor Ortega, gezien zijn schouderproblemen in het verleden – de 31-jarige mededinger heeft twee keer het mes gekregen om schouderblessures op te lossen.

Ortega en Rodriguez riepen allebei om een ​​kans om dingen weer bij elkaar te krijgen zodra ‘T-City’ weer volledig gezond is, maar met de UFC-chef Dana White Interesse tonen in het opzetten van een tijdelijk titelgevecht tussen Rodriguez en Josh Emmett Terwijl Volkanovski herstelt van zijn operatie, kunnen eventuele plannen voor een rematch worden uitgesteld, afhankelijk van Ortega’s gezondheid.

De Californiër is van plan om zo snel mogelijk een geschikt tijdschema voor zijn terugkeer te vinden.

“Ik zou het graag nog een keer doen”, zei Ortega over het gevecht van Rodriguez. “Ik heb het gevoel dat we de wereld hebben verlaten met de blauwe ballen. We konden niet afmaken wat ik wilde doen, weet je? Als hij was opgestaan ​​en we hadden geduwd, zouden we haar hebben geraakt – ik was klaar mijn geest voor een felle strijd. Ik was klaar om eropuit te gaan en gewoon mijn wil op te leggen, en dat kan ik niet doen met slechts één arm.

“Als hij zegt dat hij bereid is het weer aan te zetten, wil ik hem zeker terug. Ik ga die MRI zo snel mogelijk laten doen, doen wat ik moet doen. Ik bid dat ik geen operatie hoef te ondergaan. Ik’ Ik heb al twee schouderoperaties gehad, dus ik bid dat ik dat niet doe.” Ik moet weer onder dat mes, want het is alleen klote als je geopereerd moet worden. Ten tweede ben ik fysiek gezond om het te doen, laten we het doen het. Ik wil terug. Ik probeer er geen te nemen [time] uitdoen. Ik ben van streek, maar ik probeer te glimlachen omdat ik dat niet doe. Ik heb er veel werk ingestoken, weet je? Ik offer alles op om zoiets stoms te laten gebeuren.”

READ  Zweed Bruberg raakt in laatste ronde van 72 nerveus om Dutch Open te winnen | Sport

Reyansh

"Lifetime runner. Bierpionier. Guru micasica. Speciaal in de popcultuur in het algemeen ".

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back to top