Curacao

Curacao.nu is de toonaangevende aanbieder van Nederlands kwaliteitsnieuws in het Nederlands voor alle doelgroepen.

Beste enkele coupondeals om de inflatie te verslaan

  • Hayley Bennett beheert that_coupon_chick, een Instagram-pagina gericht op kortingsbonnen en deals.
  • Ze begon met de voucher om luiers te besparen en stapte over naar haar fulltime baan.
  • Dit is haar verhaal zoals verteld aan Mary Beth Jahan.

Ik breng mijn dagen door met het helpen van mensen om coupons te leren, aanbiedingen te vinden en geld te besparen.

Ik begon mijn Instagram begin 2020 omdat ik mensen altijd vertelde over de deals die ik kreeg. Mijn toenmalige vriend zei: “Waarom zet je het niet gewoon online zodat geïnteresseerden het kunnen zien?” Van daaruit is het een beetje gegroeid.

Mijn verlangen om kortingsbonnen te vinden, kwam voort uit een echte behoefte: in 2016 was ik een kapotte student en een nieuwe moeder.

Alles was duur en ik probeerde een manier te vinden om zoveel mogelijk geld te besparen. Ik had niet echt gedacht dat ik coupons zou invoeren zoals ik deed. Ik dacht dat ik hier en daar coupons zou gebruiken om wat geld te besparen. Toen realiseerde ik me hoeveel dit mensen echt kan raken en hoeveel geld je echt kunt besparen.

Op deze manier geld besparen gaf me financiële onafhankelijkheid om mijn eigen baas te zijn

Ze begon in 2021 met zo’n 2.000 volgers. Begin dit jaar had ik er 10.000. Nu zit ik op 23.000. Vroeger was het een bijzaak, maar met verwijzingen, merkdeals en sponsoring is dat mijn hoofdtaak. het is geweldig. Toen ik opgroeide, wilde ik altijd iets voor mezelf doen en me geen zorgen maken dat mensen me pesten.

READ  NB COVID-19-rapport: verplichte vaccins voor UNB-studenten en -personeel

Coupons zijn er, je moet alleen weten waar je moet zoeken

Als ik opsta, zal ik de verschillende apps controleren en kijken of er kortingen zijn gepost. Als ze dat hebben, controleer ik de verkopen die gaande zijn met Target, Publix, CVS, waar het ook is. Vervolgens zoek ik online naar kortingsbonnen. Het enige dat u hoeft te doen, is Google het merk en de kortingsbon die u probeert te vinden. Google is erg goed in het zoeken naar alles wat ermee te maken heeft.

Dan ga ik naar de winkel, zoek naar aanbiedingen en maak foto’s en video’s. Vervolgens plaats ik deals voor mensen op mijn pagina.

Kranten zijn niet langer de plek om kortingsbonnen te zoeken

De afgelopen twee jaar en vooral sinds de start van Covid zijn steeds meer bedrijven begonnen met het intrekken van coupons van de papieren notering van zondag. Het is ook moeilijk om de slimme bron te vinden. Maar u kunt de kortingsbonnen digitaal krijgen, zoals de Kroger-app of de Target-app.

Veel winkels veranderen nu hun couponbeleid; Ze willen geen printbare coupons of papieren coupons meer accepteren omdat mensen ze illegaal gebruiken of meerdere coupons printen. Ik denk dat veel winkels en veel merken digitaal gaan, dus ze willen dat mensen meer apps en kortingsapps gaan doen.

Je hoeft niet te betalen voor de dingen die je elke dag gebruikt

Er zijn manieren om vrij veel over de hele linie te besparen. Ik betaal nooit voor toiletpapier, huidverzorgingsproducten of make-up – zelfs niet voor luiers en doekjes. Die kun je heel goedkoop krijgen. Ik denk dat de belangrijkste dingen die mensen zeker gratis kunnen krijgen, of zelfs geld kunnen verdienen met kortingsapps, tandpasta, deodorant, shampoo en conditioner zijn. Dingen die mensen elke dag gebruiken, je hoeft er niet voor te betalen omdat er altijd kortingen, coupons of kortingsapps zijn die je kunt gebruiken om het gratis te krijgen.

READ  De Canadese huizenmarkt gokt erop dat de rente nooit zal stijgen

Er is één app die ik aanraad om meteen te downloaden

Ik gebruik veel apps, maar als iemand er maar één wil krijgen, neem dan Ibotta. Het heeft de meeste kortingen en het is heel gemakkelijk te gebruiken. Het enige wat je hoeft te doen is de bon uploaden, op de items klikken die je hebt gekregen en je wordt gecompenseerd met een account.

Sophia Curtis

"Reizende ninja. Onruststoker. Spekonderzoeker. Expert in extreme alcohol. Verdediger van zombies."

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back to top