May 21, 2024

Bengals verslaan Bills op ‘Sunday Night Football’: hoe Joe Burrow Cincinnati naar de vierde overwinning op rij leidde

Geschreven door Paul Diener, Joe Buscaglia en Tim Graham

De Cincinnati Bengals versloegen de Buffalo Bills met 24–18 op “Sunday Night Football.” Dit is wat u moet weten:

• Bengals quarterback Joe Burrow opende de score met een 7-yard touchdown pass naar Irv Smith Jr. Op de eerste rit van het spel. Burrow ging 31 van 44 voor 348 yards en twee touchdowns.
  • Bills quarterback Josh Allen ging 26 van de 38 en passeerde 258 yards, één touchdown en één onderschepping. De verdediging van de Bengalen had twee afhaalrestaurants.
  • Bills linebacker Terrell Bernard verliet de wedstrijd in het tweede kwartaal met een hersenschudding en keerde niet terug. In het vierde kwart verliet Bills-veiligheid Micah Hyde de wedstrijd met een stekende naald.
  • De Bengals verbeterden dit seizoen naar 5-3, terwijl de Bills daalden naar 5-4.

De Bengals gebruiken strakke uiteinden

De Bengals hebben de afgelopen drie weken doelen aan Ja’Marr Chase gevoerd met drie van de vier hoogste gebruikspercentages uit zijn carrière. Zondag gingen ze doelbewust in de richting van een vergeten en bekritiseerde positie op het roster, krappe eindjes. Cincinnati kwam aan de wedstrijd met 20 ontvangsten voor 132 yards en nul touchdowns tussen de vier strakke uiteinden op de selectie.

Tegen de Bills droegen ze 10 ontvangsten bij voor 102 yards en twee touchdowns. Als je echte productie vanuit deze positie kunt combineren met de toch al lange lijst met bedreigingen van Burrow, zullen de mogelijkheden voor deze aanval volledig tot bloei komen. — Paul Dehner Jr., Bengaalse beatschrijver

Cincinnati blijft een snelle start maken

Snelle starts blijven het succes van de Bengals voeden. Dit team weet hoe je een wedstrijd moet winnen. Geen enkel team heeft de afgelopen drie jaar wedstrijden beter afgesloten. De Bengals kozen ervoor om de bal te pakken nadat ze de toss hadden gewonnen en voerden back-to-back touchdown drives uit. In de afgelopen vier wedstrijden hebben de twee beste kickers zeven touchdowns en één velddoelpunt gescoord. Dit is de eerste keer sinds 2012 dat de Bengals een touchdown hebben gescoord tijdens hun openingsrit in vier opeenvolgende wedstrijden.

Dank aan Zac Taylor en de aanvallende staf voor hun geweldige werk bij het schrijven van de vroege toneelstukken. Vervolgens volgde ook de Bengaalse verdediging het script met nog een stop en omzet in de rode zone om de schade te beperken. Spelen vanaf de voorkant maakt het verschil. — Dehner

De Bengals zijn ongeslagen en Burrow gezond

De Bengals staan ​​4-0 met Burrow volledig gezond, momenteel in de play-offs als het seizoen vandaag eindigt en in het heetst van de race om bovenaan de zwaarste divisie in het voetbal te eindigen. Een overwinning van het trio Seattle, San Francisco en Buffalo plaatst Cincinnati als kampioenskandidaten halverwege waar ze verwachtten te zijn. De zware inspanning van het achtervolgen van Baltimore in de AFC North is waar je nu aan denkt. De confrontatie van donderdagavond tegen de Ravens in het M&T Bank Stadium over tien dagen zal cruciaal zijn voor de kansen op het winnen van een derde divisietitel op rij. — Dehner

Wat is er misgegaan met de rekeningen?

De verdediging van de Bills had het één keer moeilijk op het veld, waarbij de Bengals regelmatig eerste downs genereerden en op twee drives naar twee vroege touchdowns reden. Langzaam maar zeker kwam de verdediging tot rust en kon de Bengals de rest van de wedstrijd op slechts 10 punten houden, ondanks enkele grote kansen voor Cincinnati om punten te scoren.

Aan de andere kant bedroeg de aanval van Bills gemiddeld 12,1 yards per spel tijdens de openingsrit en sloeg een touchdown in, maar had de rest van de weg enorm moeite. De Bills vonden pas laat in het vierde kwartaal hun weg terug naar de eindzone, met een achterstand van twee. De aanval heeft, ondanks al zijn talent en potentieel, in vier van de laatste vijf wedstrijden veel te wensen overgelaten. — Joe Buscaglia, Bills versloeg schrijver

Rookie tight end Dalton Kinkaid is officieel de veiligheidsdeken geworden voor quarterback Josh Allen. Sinds Buffalo eind vorige maand het startende tight end Dawson Knox verloor door een polsblessure, heeft Kinkaid zichzelf gevestigd als een van de beste spelers op de selectie, aangezien de rookie tegen Cincinnati een prestatie van 10 vangsten en 81 yards neerzette op slechts 11 doelpunten.

Hoewel Kincaid een kostbare onhandige poging had nadat hij in de rode zone in de lucht was getipt terwijl de Bills terugliepen, kwamen de Bills er meteen weer mee verder in de volgende serie. Kincaid heeft zichzelf gevestigd als een sleutelspeler in de aanval, en als ze uit hun huidige inzinking willen komen, zal hij een sleutelrol moeten blijven spelen. — Buscaglia

Defensieve problemen met facturen

Buffalo’s verdediging is een puinhoop. Het is complexer en steeds betrouwbaarder geworden wanneer het er het meest toe doet. Omdat de Bills dringend een stop nodig hadden nadat Allen en Stefon Diggs opstonden en de voorsprong terugbrachten naar zes punten met nog 3:32 te gaan met een touchdown en tweepuntsconversie, liepen de Bengals de klok terug.

Nadat ze al verschillende kwaliteitsspelers hadden uitgeschakeld, verloren de Bills linebacker en signaalbeller Bernard al vroeg aan een hoofdblessure. Daardoor moesten rookie Dorian Williams en een veelal teleurstellende Terrell Dodson op het tweede niveau patrouilleren tegen een van de slimste overtredingen van de NFL. Micah Hyde moest in het tweede en vierde kwart het veld verlaten. Cornerback Dane Jackson moest uitgaan met 2:37 over.

Eerstejaars defensieve tackle Linval Joseph maakte een dramatische eerste indruk door Burrow op theatrale wijze in een tweede en centimeter quarterback buitenspel te proppen, wat een reeks op gang bracht die een vrijwel zeker velddoelpunt in een punter veranderde. Maar het verdedigingsfront van de Bills was bij meer dan één actie niet effectief.

Von Miller blijft onzichtbaar. Geen statistieken geregistreerd. Hij kreeg de kans om zijn eerste interventie op een kritiek moment vast te leggen. Omdat hij na de waarschuwing van twee minuten een stop nodig had op de derde en derde plaats, zou Miller Joe Mixon in het achterveld hebben laten vallen voor een nederlaag. Mixon passeerde hem voor een winst van 5 meter om het spel te bevriezen. — Tim Graham is een senior schrijver in Buffalo

De Bengals presteren beter dan de Bills

Buffalo werd overtroffen. Ja, de Bills hadden een paar slechte pauzes en kwamen tot een late rally, maar Cincinnati was met een ruime marge de betere ploeg, scoorde bij hun eerste balbezit in de wedstrijd en stond de rest van de wedstrijd nooit achter.

De Bills hadden een kans om de eerste plaats in de AFC East terug te winnen, maar ze staan ​​nu 2-4 op de conferentie en worden geconfronteerd met ernstige tiebreak-problemen met een slopend schema voor de boeg.

Allen reed Buffalo 85 meter voor een touchdown tijdens de eerste rit, maar stortte daarna de rest van de eerste helft in. Het langzame startverhaal ontstond omdat de andere vier bezittingen van de Bills 14 plays duurden en 45 yards aflegden. Tijdens de rust voltooide Allen negen van de vijftien worpen voor 120 yards en een onderschepping.

Allen ging onvolledig van 6.00 uur in het eerste kwartaal naar 1.30 uur in het tweede kwartaal. Het stuk omvatte een onderschepping en een zak.

Allen en de aanval waren uitstekend in de tweede helft. Hij ging 17 van de 23 voor 138 yards, een touchdown en een tweepuntsconversie, beide naar Diggs. Allen rende na rust ook zeven keer over 42 yards.

Maar het is te laat.

Oh, en Gabriel Davis had twee scores: een onderschepping en een touchdown in de endzone. — Graham

Hoogtepunt van het spel

Belangrijkste statistieken

De Bengals hebben nu een touchdown gescoord op de openingsrit in vier opeenvolgende wedstrijden, nadat ze in hun eerste vier wedstrijden samen in totaal drie punten hadden gescoord op het openingsbezit.