April 26, 2024

België versloeg Polen met 6-1, waarbij Nederland won door een laat doelpunt

België maakt zich geen zorgen over de Nations League.

Door Polen woensdag met 6-1 te verslaan, gaven de Belgische spelers een definitief antwoord op degenen die twijfels hadden over de vastberadenheid van het team voor het toernooi, vooral na een 4-1 nederlaag tegen Nederland aan het einde van een lang seizoen. Vrijdag.

De Belgische bondscoach Roberto Martinez verwierp snel beschuldigingen dat zijn spelers geen zin hadden en steunde die steun nadat hij hersteld was van Robert Lewandowski’s 76e doelpunt voor Polen. Slechts twee Europese spelers – Cristiano Ronaldo (117) en Ferenc Puskas (84) hebben meer goals gescoord in hereninternationals.

Axel Witzel maakte de comeback van België op 42e plaats, gevolgd door Kevin de Bruyne op 59e, voor Leandro Trossard’s dubbele eeuw – 73e en 80e – Leander Dentonker’s langeafstandsinspanning 83e en eerste international. Het doelpunt van Lois Obanda in Brussel verovert de overwinning.

Brighton Playmaker verzamelde een nauwe corner en rolde een schot in de bovenhoek niet ver van de rand van het gebied en het tweede doelpunt van Trossard was fantastisch.

Wood nam de leiding in Nederland met een duikende kopbal in de vierde minuut van de blessuretijd en versloeg Wales met 2-1.

Wales, dat zich afgelopen weekend voor het eerst in 64 jaar plaatste voor het WK, maakte slechts twee minuten voor de 50 minuten durende aanval van Dean Koopmeiners vanaf de rand van het gebied gelijk.

Overwinning voor Oekraïne

Het verlies van Wales tegen Wales in de play-offs van het WK werd toegeschreven aan de emotionele en fysieke impact van de wedstrijd van zondag in Cardiff, waarbij de Oekraïense coach Oleksandr Petrakov zei dat zijn impact werd verergerd door de aanhoudende Russische invasie. Team.

Petrokov maakte 10 wijzigingen in zijn selectie voor de wedstrijd in Groep B in Ierland en won met 1-0 in Dublin met nieuwe benen.

Kevin de Bruyne uit België viert feest van links en scoorde tegen Polen tijdens de UEFA Nations League-voetbalwedstrijd tussen België en Polen op woensdag 8 juni 2022 in het Koning Badouin-stadion in Brussel.

Victor Tsikankov, een invaller bij de rust, ving doelman Komohin Kelleher op de hielen met een vrije trap vanaf rechts in de 48e minuut, die door iedereen in de omgeving werd gemist, en Kelleher’s duik ging naast de paal.

Dit breidde Ierlands ongeslagen reeks in de Nations League uit tot 12 wedstrijden.

Schotland versloeg Armenië met 2-0, Oekraïne gelijk met drie punten.