March 29, 2024

België en Nederland blijven perfect, Denemarken

Ondertussen bleek het doelpunt van Christoph Baumgartner genoeg voor Oostenrijk om voor het eerst in zijn geschiedenis een plaats in de play-offs te boeken.

België En Nederland viel in de laatste 16 van Euro 2020 Met 100% van de records intact terwijl Denemarken weggevaagd Rusland Om ook hun plek af te sluiten op een passionele nacht in Kopenhagen.

tegelijkertijd Christoph BaumgartnerZijn doel bleek voldoende te zijn voor: Oostenrijk Om voor het eerst in hun geschiedenis hun plaats in de play-offs te bepalen na een overwinning Oekraïne in Boekarest.

Andreas Christensen Figuur 10 met zijn handen ter ere van zijn teamgenoot Christian Eriksen Nadat hij het derde doelpunt voor zijn team scoorde in het Parken Stadion.

De geweldige trap van Mikel Damsgaard bezorgde de Denen de leiding en Joseph Paulson Ze verdubbelden hun voordeel na een vreselijke fout eerder Roman Zubnin.

Rusland reageerde met Artem DzyubaDe strafschop in de 70e minuut voor Christensen bezorgde Denemarken een voorsprong met twee doelpunten en Joachim Mahle Maak er vier van.

Georginio Wijnaldum Scoorde twee goals toen Nederland hun perfecte Groep C-campagne afsloot met een 3-0 overwinning بفوز Noord-Macedonië in Amsterdam.

Oranje ontsnapte aan een paar vroege flushes voordat Wijnaldum na zeven minuten de winnende treffer maakte met twee goals. Memphis Depayredactie.

België negeerde de weerstand van het Britse pond van Finland Om met 2-0 te winnen in Sint-Petersburg, een resultaat waardoor de als derde geplaatste Fin een sportief wonderkind nodig heeft om door te stoten.

De Finse doelman Lukas Hradecky kreeg in de 73e minuut ongelukkig een doelpunt tegen. Thomas VermaelenHij droeg zijn hoofd in zijn hand, en Romelu Lukaku Beslissen over de overwinning voor de mannen van Roberto Martinez.

De Oostenrijkers vierden hun historische overwinning op Oekraïne, waarbij de ploeg van coach Andrei Shevchenko nu moest afwachten of hij de overwinning zou claimen als een van de beste teams op de derde plaats.

laatste dag

perfecte tien

Denemarken Rusland Euro 2020 Voetbal
Andreas Christensen eert teamgenoot Christian Eriksen na het scoren in de overwinning van Denemarken op Rusland (Stuart Franklin/AP)