March 5, 2024

Andrew Garfield geeft toe dat hij Will Smith Slap sms’te tijdens het Oscar-uitzendmoment van Kevin Costner, maar hij voelt zich er niet goed bij

Andrew Garfield geeft toe dat hij Will Smith Slap sms’te tijdens het Oscar-uitzendmoment van Kevin Costner, maar hij voelt zich er niet goed bij

wanneer Will Smith sloeg Chris Rock Bij de Oscars veroorzaakte het niet alleen een storm van controverse die er uiteindelijk toe leidde Smith werd verbannen uit de Oscars, lanceerde duizend meem. Een daarvan kwam van een foto van Andrew Garfield, die in de show zat en blijkbaar iemand sms’te. En het blijkt dat Garfield zijn vrienden sms’te over het incident, iets waar hij zich nu heel rot over voelt omdat het tijdens een van de belangrijkste momenten van de show was.

terwijl verschijnen op het uitzicht Om zijn nieuwe serie te promoten, onder de hemel bannerAndrew Garfield werd gevraagd naar sms’en tijdens het feest. Hij gaf toe dat terwijl Kevin Costner de categorie Beste Regisseur presenteerde en een van de hoogtepunten van de show over de kracht en geschiedenis van cinema gaf, hij de tijd nam om zijn vrienden te sms’en over wat Oscar-theater was als volg de klap?. Nu zegt hij dat hij zich er slecht over voelt. Garfield legde uit…

Ik voel me zo slecht dat Kevin Costner de genomineerden van de regisseur op de mooiste en meest elegante manier presenteert, en ik heb zoiets van: “Hier zou ik absoluut niet voor de camera staan.” Iedereen sms’t me en vraagt ​​naar de sfeer in de kamer. En op dat moment kregen mijn vrienden voorrang op Kevin. Maar ik voel me er slecht over.