April 19, 2024

Zondag 22 mei Hint en oplossing

Zondag 22 mei Hint en oplossing

Welkom bij een ander deel van mij dat je een Wordle-antwoord geeft waar iedereen zijn lettertypen levend wil houden, of probeert om helemaal opnieuw op te bouwen. Ik ga mijn collega-schrijver Eric te schande maken, die hierin faalde, maar ik heb het in vier, dus daar ben ik erg blij mee.

Het is geen moeilijk woord, maar Eric, brengt een goed punt waar woordopmaak soms kan zijn heel gemeenschappelijk en er zou kunnen zijn heel Veel mogelijke antwoorden die passen bij alle resterende karakters die je hebt, en gissingen worden eenvoudigweg alleen door pech uitgevoerd. Dus wees voorzichtig en gebruik misschien alternatieve eliminatiestrategieën voor letters om uw kansen te vergroten.

Inleiding tot Wordle

  • Voor degenen die nieuw zijn in het spel, lees dit Wordle Primer Lees voordat je begint te spelen hoe deze rage begon.
  • Als je wat geavanceerde tactieken wilt om antwoorden te krijgen met een lage schatting, kun je onze Gids voor Wordle-tips en -trucs hier.

Antwoord van vandaag #337 Antwoord en hint

Voordat we verder gaan, zal ik een spoilerwaarschuwing geven aan het antwoord van Wordle voor het geval je het niet wilde weten en hier per ongeluk belandde. In termen van hint is het antwoord waarom dit geld is geschreven. Dat is het, dat is de tip.

En het antwoord is…

Kapitaal!

Ik bedoel, wat denk je dat ik doe voor de lol? Internet punten? nee! Kapitaal! Ik bedoel, het is niet zo dat ik het spel heb gemaakt en het voor een paar miljoen dollar aan de New York Times heb verkocht, maar erover schrijven is ook niet slecht, gezien de mate van interesse.

Dus hoe ben je erin geslaagd om vandaag te winnen terwijl Eric verloor? Ik begon met CRANE, zoals altijd, die alleen een N en een E op de verkeerde plaatsen kreeg. Van daaruit de vergoeding geraden. Wat zijn obligaties? Ik heb geen idee, blijkbaar “een schuur of een schuin dak, dat uit een muur of zijkant van een gebouw steekt, om een ​​deur te huisvesten”, en daarom accepteerde de antwoordsleutel het. Maar ik denk niet dat het ooit een echt antwoord zal zijn. Hoe dan ook, die N bracht me in ieder geval op de goede plek. Van daaruit vermoedde ik DINED, want ik miste zowel de D’s als de , maar kreeg uiteindelijk in ieder geval de N en de E op de juiste plaats. Van daaruit probeerde ik GELD, wat waar was, maar ik denk dat ik ook de honing had kunnen raden. Ik heb geluk.

Hopelijk heb je het goed gedaan, tot de volgende keer!

Volg mij op TwitterEn YoutubeEn Facebook En Instagram. Abonneer u op onze gratis wekelijkse nieuwsbrief met inhoud, rollen van God.

Haal mijn sciencefictionromans op Herokiller-serie En Earthborn trilogie.