April 19, 2024

WK-wedstrijd tussen Argentinië en Nederland maakt fans hysterisch op Twitter – NBC 5 Dallas-Fort Worth

Weer een wedstrijd, weer een spannend verhaal.

Voetbalfans werden vrijdag getrakteerd op een nieuwe WK-kwartfinale die velen op het puntje van hun stoel deed zitten in Qatar en over de hele wereld. Lionel Messi en Argentinië vochten het uit op het veld tegen Nederland in een verhitte wedstrijd die Twitter in een absolute razernij bracht. Nadat de tweede strafschoppenreeks van de dag voorbij was, konden de fans zich niet inhouden en waren de omroepers sprakeloos.

Het begon allemaal toen de Argentijnse legende Messi in de 73e minuut een strafschop omzette en zijn team in de tweede helft op een 2-0 voorsprong zette.

Maar Nederland reageerde snel en scoorde opeenvolgende doelpunten om de wedstrijd gelijk te trekken op 2-2.

Fans gingen meteen naar sociale media en reageerden op de geweldige game.

Om het allemaal nog interessanter te maken in het Lusail Stadium, werd de Nederlandse bank ontruimd nadat de Argentijn Enzo Fernandez de bal recht in de Nederlandse bank sloeg na een fout van Leandro Paredes.

Toen de clip eenmaal online begon te circuleren, hadden sociale media tijd.

Zelfs Buffalo Wild Wings deed mee aan de actie.

Argentinië versloeg Nederland met 4-3 na strafschoppen en boekte daarmee een ticket voor de halve finale van het WK. Dit is Messi’s tweede WK-optreden in de halve finale.

Nu zal Argentinië zijn aandacht richten op de halve finale tegen Kroatië, die op dinsdag 13 december om 14.00 uur ET van start gaat.