March 29, 2024

Voorronde vanaf donderdag |  Sport

Voorronde vanaf donderdag | Sport

Amerikaans voetbal

Fort Gibson (m) 3 Madison (ALA.) Bob Jones 2 – Seth Rowan nam een ​​steekpass van Gabby Carter en zette het in ongeveer vier minuten om te spelen, waardoor de Tigers (4-2) de overwinning en een plaats in de halve finale van de South Coast Cup in Foley, AL, tegen Daphne, AL opleverden . , op vrijdag.

Fort Gibson leidde in de eerste helft met 1-0. Gabriel Estrada scoorde de andere twee goals, één in de eerste helft en daarna 10 minuten in de tweede helft, na assists van Simeon Adair en Xander Floyd. Atlas Potter had 10 reddingen.

FORT GIBSON 3, MOBIEL (ALA.) MCGILL-TOOLEN CATHOLIC 0 (g) – Sidney Taylor, Gina Whiteley en Hagan Backus scoorden in de eerste helft voor Fort Gibson op de eerste dag van de South Coast Cup in Foley, Ala, en Lady Tiger (6-1) maakte het doelpunt met 16-5. Hayes redde eenmaal in de eerste helft en Camryn Walker redde drie keer in de tweede helft. Ze nemen op vrijdag om 18.00 uur mobiele (ala) St. Paul’s Episcopalian over. In tegenstelling tot jongens zal de ranglijst van meisjes gebaseerd zijn op punten.

Terug Christian 5, Porter 0 (g) – De Lady Pirates (3-5, 1-2 3A-4) hadden acht schoten op doel, maar werden thuis weggewerkt.

Holland Hole 5, Wagner 1 (G) – Door een doelpunt van Gillian Strange kwam Wagner niet tot scoren (4-5, 0-1 4A-3) in de openingswedstrijd van hun circuit met Oranje (8-1, 1-0). Beth Moore redde 10 saves op doel.

Holland Hal 5 Wagner 0 (B) –Kayden Dick had negen reddingen, maar Bulldogs (2-6, 0-1 4A-3) werd gediskwalificeerd door Nederland (8-1, 1-0).

basketbal

Kota 9, Muskogee 1 – Anthony Watson was 2 vs. 2 en leidde in Muskogee’s enige race, wat de Roughers een korte voorsprong opleverde in de top van een seconde. Thayrene Thompson kreeg nog een hit voor Muskogee, nu 2-9 op het jaar.

Dewar kampioenschap – Yuvola scoorde zes homeruns als team, twee van Jeremy Nelson en Josiah Ostrovsky, en één van Matt Clover en Hayden Robinson, en versloeg Regent Prep met 10-1. Robinson stond drie hits en 10 hits toe voor de overwinning en zette Iron Heads (10-3) neer tegen Morris in de halve finale om 15.00 uur.

Haskell 4, Kellyville 1 – Brannon Westmoreland sloeg een tweehonkslag in een wedstrijd van 3-uit-4. Fernando Gonzalez sloeg ook 3-uit-4. De twee waren samen goed voor zes van Haskells zeven hits. Brady Neal ging de hele afstand op de heuvel, verstrooide zeven hits terwijl hij er zes sloeg. een liep. De Haymakers (9-2) pakten hun achtste overwinning op rij.

Karretje in Salina – regende.

Locust Grove in Porter – Het regende.

traag

Haskell kampioenschap – RayLin Morgan’s double-stage double hielp Haskell zijn poule op te ruimen en eindigde als zevende in negen runs om Jenks met 21-20 te verslaan. Ze sloeg thuis een tweehonkslag om daarmee te beginnen, en Brilly Botwell maakte een drietaktklus. Beiden waren 3 voor 4. Lindsey Kelly was 4 voor 5. Beide teams hadden 53 hits, waarvan Jenks 30.

Eerder versloeg Haskell Fort Gibson met 11-1. Alex Bowden won de Grand Slam en reed vijf ronden per dag. Morgan ging wel en Kelly en Riley Westmoreland raakten allebei gewond. Kelly in een 2-vs-3 wedstrijd, Bowden had een 2-vs-2 en leidde Morgan in drie runs in een 14-2 overwinning op McAlester.

Reagan Wright en Bowden vlogen twee keer en hadden negen RBI’s tussen hen in een 12-2 overwinning op Sand Springs.

Oktaha (9-2) werd 3-1. De Lady Tigers versloegen Chelsea met 9-3 terwijl Becca Punch en Hannah Focht schitterden. Bunch sloeg 2-uit-2 met drie RBI’s. Octaha profiteerde van vier Chelsea-fouten. De Tigers versloegen ook Holdenville met 14-1. Kristen Berry sloeg 2-uit-2, beiden van Homer, en leidde vijf punten binnen. Peyton Bryan en Ava Scott spraken ook.

De Lady Tigers verloren vervolgens hun set van Bixby, 8-5, ondanks dat de wedstrijden twee keer werden geraakt door Bunch, Hannah Focht en Bryn Surmont, en kwamen daarna met 4-0 in de buurt van Tahlequah. Mackenzie Ives sloeg 2-uit-2 en leidde drie punten binnen.

Fort Gibson (4-7) deelde de andere partijen en verloor van Jenks met 11-8 dankzij een 10e 3. Kyah Austin en Alyssa Storrs sloegen beiden tweemaal drie treffers met Austin. Fort Gibson versloeg Sand Springs na een 5-0 achterstand in de eerste. Angel Lyons, Kaiah Austin, Grace Williams, Darick Wesley en Kendall Thouvenel scoorden allemaal drie hits. Lyon hervatte tweemaal, Austin eenmaal. Fort Gibson versloeg ook McAlester met 8-4 met 10 vrije lopen.

Maskugee verliest een echtgenoot De Lady Roughers verloren met 12-2 van Tecumseh en 19-7 van Southmoore bij de BA-Union Classic. Er was geen andere informatie beschikbaar.