Curacao

Curacao.nu is de toonaangevende aanbieder van Nederlands kwaliteitsnieuws in het Nederlands voor alle doelgroepen.

Verdreven American Pickers-ster Frank Fritz noemde de steunbetuiging van Mike Wolfe “Bulls—“

Frank Fritz noemt “Bulls—“.

Vorige maand bevestigde het History Channel het Fritz komt niet terug als co-host van Amerika’s verzamelaars, een positie die hij bekleedt sinds de realityserie in 2010 debuteerde. Zijn vaste selectorpartner Mike Wolfe bracht de volgende verklaring uit:

“Ik ken Frank al zo lang als ik me kan herinneren, hij is als een broer voor me geweest. De reis die Frank, Frank en Danny (Daniel) en ik in 2009 begonnen, heeft, zoals al het leven, zijn hoogtepunten en dieptepunten, zegeningen en uitdagingen, maar het was ook de meest lonende. Ik zal Frank missen, net als jij, en bid voor het beste en alle goede dingen voor hem voor het volgende deel van zijn reis. “

Nelson Barnard/Getty Images Mike Wolff en Frank Fritz uit de film American Pickers.

Praten met de zon, verklaarde Fritz Wolff’s verklaring als “bulls—“, en merkte op dat “iemand het namens hem schreef”. Hij herhaalde zijn onthullingen in het verleden dat het duo al twee jaar niet had gesproken, en merkte op dat hij nog nooit van Wolff had gehoord na zijn rugoperatie, die, samen met zijn aanhoudende complicaties van de ziekte van Crohn, verhinderde dat Fritz terugkeerde naar de productie. tijdens de Covid-19 pandemie. De laatste aflevering van Fritz werd uitgezonden in maart 2020.

“Ik ga hier niet zitten en liegen tegen mensen,” Fritz zegt. “En als hij het niet leuk vond, had hij me misschien moeten bellen. Misschien had hij me moeten bellen en zeggen: ‘Hé, hoe gaat het met je?'” Hij weet dat ik mijn rug heb bezeerd, iedereen in het hele netwerk wist dat ik mijn rug had bezeerd, maar belde één persoon – slechts één – om te zien hoe het met me ging? Het was maar een nummer. Het was alsof, ‘Oh, heb je je rug bezeerd?’ ‘ Nou, het leven gaat door, weet je. Jij bent.”

READ  Smiley tikt op Drake op single 'Over The Top'

Zachary Maxwell Struts / Geschiedenis Van links naar rechts Frank Fritz, Daniel Colby en Mike Wolfe van American Pickers.

Fritz sprak er niet over Instagram delen van Universiteit Winkelmanager Danielle ColbyZe sprak haar ongenoegen uit over het vertrek van Fritz en zijn aanhoudende persoonlijke problemen.

“Ik ben echt bedroefd door het verlies van Frank in de show”, schreef ze. “Ik ben erg verdrietig over zijn strijd. Ik heb het afgelopen decennium persoonlijk van alles gezien. Ik heb veel ideeën, maar ik zal er niet over praten omdat ze niemand minder zijn dan de mijne. [sic] Ideeën geen evangelie. Ik wou dat de dingen anders waren, maar we moeten verantwoordelijk zijn voor onze acties als we anderen instabiliteit of pijn en lijden bezorgen.”

Ze concludeerde: “Ik hoop dat iedereen beter wordt. Ik hoop dat iedereen van elkaar blijft houden door de moeilijke dingen heen.”

Amerika’s verzamelaars Seizoen 11 is momenteel in productie, met nieuwe afleveringen die maandag om 21.00 uur EST/PT op History Channel worden uitgezonden.

Gerelateerde inhoud:

Shana Sutton

"Internetexpert. Introvert. Verslaafd aan de straat. Koffie-evangelist. Schrijver. Denker. Extreme coma-liefhebbers. Docent".

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back to top