Curacao

Curacao.nu is de toonaangevende aanbieder van Nederlands kwaliteitsnieuws in het Nederlands voor alle doelgroepen.

Tony Awards 2022: Hoe te kijken, tijd, kanalen en meer

Het is het grootste Broadway-evenement van het jaar en viert het beste theater op de Great White Road.

“West Side Story”-ster en Oscar-winnaar Ariana DeBose, host de show en sprak eerder deze week met CNN over wat te verwachten.

“Ik denk dat ik ga doen wat iedereen denkt dat ik ga doen, namelijk zingen en dansen en proberen te acteren en het cool te maken”, zei ze lachend. “En misschien zal ik ook enkele mensen verrassen, die weten dat hij van kust tot kust leeft… dat maakt hem zo opwindend. Er bestaat niet zoiets als live theater.”

DeBose, die zichzelf alles over theater beschreef, zei dat ze naar eerdere Tony Awards-shows ging om zich voor te bereiden op haar rol op zondag.

“Ik heb talloze Tony Awards-shows opnieuw bekeken, en ik ben James Corden niet, ik ben zeker niet Neil Patrick Harris of Hugh Jackman, wat dat betreft. En ik ben geen Whoopi Goldberg, maar ik ben door hen allemaal geïnspireerd ’, aldus DeBose. “Ik ben er enthousiast over omdat het een speeltuin voor mij is. Ik heb dit nog nooit gedaan, dus ik ben een beetje aan het experimenteren en het goede is dat ik deze jongens leuk vind en ik vind het niet erg om op mijn gezicht te vallen en er een beetje uit te zien beetje dom voor degene die ik leuk vind. Dus hier gaan we!”

wie heeft genomineerd?:

James Jackson Jr., Jason Vesey, John Michael Lyles, Jaquel Spivey, L. Morgan Lee, John Andrew Morrison, Antoine Hopper bij "  Een vreemde lus.  & quot;
vreemde aflevering De musicals leiden met 11 knikken, gevolgd door “Paradise Square” en “MJ: The Musical” met elk 10 nominaties. “The Lehman Trilogy” leidt de genomineerde toneelstukken met acht nominaties. Het volgt de geschiedenis van de Lehman Brothers vanaf het begin tot de ondergang, meer dan 160 jaar later. Onder de beroemde presentatoren zijn Samuel L. Jackson, Jennifer Hudson en Jessica Chastain. Een levenslange prestatie Tony zal worden overhandigd aan Angela Lansbury.
Klik hier Voor een volledige lijst van kandidaten.

Waar te kijken:

De 75e jaarlijkse Tony Awards-première begint om 19.00 uur ET op Paramount+ en wordt gehost door Julianne Hough en Darren Criss. De Awards Show begint om 20.00 uur ET op CBS en Paramount+.

READ  Tony Khan zegt dat Jon Moxley een alcoholbehandelingsprogramma ingaat

Shana Sutton

"Internetexpert. Introvert. Verslaafd aan de straat. Koffie-evangelist. Schrijver. Denker. Extreme coma-liefhebbers. Docent".

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back to top