Curacao

Curacao.nu is de toonaangevende aanbieder van Nederlands kwaliteitsnieuws in het Nederlands voor alle doelgroepen.

Tom Brady vertelt over zijn scheiding


Tom Brady ik heb het geopend Echtscheiding van een 13-jarige vrouw Gisele Bundchen, die zegt dat hij zich op zijn gezin en voetbal concentreert te midden van een “zeer vriendelijke houding”.

“Ik denk dat er veel professionals in het leven zijn die dingen doormaken waarmee ze op het werk en thuis omgaan”, zei de quarterback van Tampa Bay Buccaneers op de wekelijkse podcast van maandag, slechts enkele dagen nadat hij en Bundchen ze hadden aangekondigd. Ze waren gescheiden.

“Het goede nieuws is natuurlijk dat het een heel vriendelijke situatie is, en ik ben echt gefocust op twee dingen: zorgen voor mijn gezin, en zeker voor mijn kinderen, en ten tweede het best mogelijke werk doen om voetbalwedstrijden te winnen. Dat is wat de professionals doen doen.”

In gesprek met sportzender Jim Gray op zijn wekelijkse “Let’s Go!” De Brady Podcast voegde toe: “Je concentreert je op je werk wanneer het tijd is om te werken, en wanneer je thuiskomt, concentreer je je op de prioriteiten thuis. Het enige wat je kunt doen is het beste wat je kunt doen. Dat is wat ik ga doen blijf het gewoon doen zolang ik werk. En ik ben altijd vader geweest.”

Gray vroeg Brady of er een uitdaging was om de twee te verdelen.

“Ik denk dat dat is wat een pro is,” zei Brady. “Ik heb in de loop van 23 jaar veel moeilijke situaties op en naast het veld meegemaakt, waarvan er veel voor veel mensen speelden.

“Dus ik denk dat het interessante voor de voetballer en de atleet in het algemeen is dat je er bent, ik zeg altijd dat we geen acteurs zijn, ook al zijn we op tv. Dat is ons echte zelf daarbuiten.

READ  Vijf voetbalwedstrijden die je vandaag niet mag missen | voetbal nieuws

“We proberen ons best te doen. Dit is hoe je mensen door de jaren heen echt leert kennen door op tv te zijn, en dit is mijn authentieke zelf dat ik elke dag met mijn teamgenoten strijd en je alles geeft wat je team kan.”

“Iedereen maakt verschillende dingen mee. We hebben allemaal unieke uitdagingen in het leven. We zijn allemaal mensen. We doen ons best.”

Zowel Brady als Bündchen maakten vrijdag hun scheiding bekend op Instagram.

Brady, 45, had zich in februari teruggetrokken uit de NFL, om die beslissing later terug te draaien. Hij nam in augustus 11 dagen vrij van trainingskamp om “persoonlijke zaken te regelen”, aldus hoofdcoach Todd Bowles.

In een recent gesprek op zijn podcast sprak Brady over enkele van de persoonlijke kosten van het spelen in de NFL gedurende twee decennia.

“Ik heb in 23 jaar geen kerst gehad en ik heb in 23 jaar geen Thanksgiving gehad, en ik heb geen verjaardagen gevierd met de mensen om wie ik geef en die van augustus tot eind januari zijn geboren. begrafenissen en dat kan ik niet,’ zei Brady. Ik ben op bruiloften.’

Ondertussen, in een interview met Elle tijdschrift Bundchen, 42, zei, gepubliceerd in september, dat ze “zorgen” heeft over haar man die terugkeert naar het veld nadat hij vorige winter aanvankelijk met pensioen was gegaan.

“Dit is een zeer gewelddadige sport en ik heb mijn kinderen en ik zou graag willen dat hij meer aanwezig is”, vertelde Bundchen aan de krant. “Ik heb deze gesprekken zeker keer op keer met hem gehad. Maar uiteindelijk heb ik het gevoel dat iedereen een beslissing moet nemen die past [them]. Hij moet ook zijn vreugde volgen.”

READ  St Mary's Downs Ponky, 2-1 | Sport

Reyansh

"Lifetime runner. Bierpionier. Guru micasica. Speciaal in de popcultuur in het algemeen ".

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back to top