May 20, 2024

Taylor Swift keurt de SNL-parodie van Ryan Gosling goed, genaamd All Too Well

Taylor Swift keurt de SNL-parodie van Ryan Gosling goed, genaamd All Too Well

Taylor Swift keurt de SNL-parodie van Ryan Gosling goed, genaamd All Too Well

Taylor Swift stemde ermee in om Ryan Gosling en Emily Blunt haar hit te laten vertolken.

De Grammy Award-winnende zanger, 34, ging naar X, voorheen Twitter, om tekeer te gaan over de monoloog van Gosling waarin hij het lied van Swift parodieerde. Goed Met Blunt aan Zaterdagavond live Op 13 april.

Gosling vertelde over zijn succes als Ken in de Barbie-film uit 2023 Zondebok De co-ster onderbrak de sketch verschillende keren om hem te herinneren aan de film die hij zou promoten: een aankomende komedie.

“It's All Right (Ryan and Emily's Version)!!! Kijk me per ongeluk deze versie zingen op tournee. Deze monoloog is alles”, schreef Swift op het sociale mediaplatform.

In zijn versie zong Gosling de tekst: “Ik heb Venice Beach verscheurd, dat klopt. Mijn kleren zaten strak, maar er was iets aan de spandex dat zo goed aanvoelde / ik liet mijn schaatsen in dat grote roze huis achter, maar ik kreeg nog steeds mijn bontjas Deze zal ik nu dragen.

Ondertussen zit Swift midden in haar enorme Rondleiding door de eeuwen heenHij neemt momenteel een pauze.

Dit weekend bezocht de muzikant Coachella met haar vriend van acht jaar, Travis Kelce, om van haar pauze te genieten.