June 22, 2024

Spider-Man Attack Story door Jake Gyllenhaal

Jimmy McCarthy/Getty Images

volgens onafhankelijkDe acteur opende onlangs op de radioshow van Howard Stern over het hebben van een angstaanval tijdens het filmen Spider-Man: Ver van huis.

Nbc/NBCU Fotobank via Getty Images

“Ik werd gek”, zei hij, terwijl hij zich een scène herinnerde die hij filmde met co-sterren Tom Holland en Samuel L. Jackson. En ik herinner me dat ik mijn regels niet kon herinneren. Jij plankt. En ze waren als “whoa”.

Gelukkig hielp Holland hem om met de situatie om te gaan zoals die zich ontwikkelde: “Ik ben daar boven gekomen” [him] En hij zei: “Kerel, help me.” Hij zegt: ‘Het is allemaal goed, man. ontspan gewoon. Het was alsof ik in veel situaties was. En dat heb ik uiteindelijk gedaan.”

Cindy Ord/Getty Images voor The Independent

Gyllenhaal legde uit dat hij een angstaanval had omdat het werken in MCU-films “een heel ander vak” is dan het werk dat hij gewoonlijk doet: “Het is zwaar, man. Dit acteren is moeilijk. Het is alles. Deze wereld is enorm. En ik kwam in deze race op deze wereldweg; er was al een trein in beweging. Normaal zou ik eerder gaan en het kunnen uitzoeken. “

Amanda Edwards / Getty Images

“Je legt veel druk op me” [myself] Omdat ik van deze wereld hou’, voegde hij er later aan toe. Ik moest naar boven [to people on set] En ik zou zeggen: ‘Kijk man, ik kom net van Broadway af en doe een show van anderhalf uur op het podium, dus ik heb dit. Geloof me alsjeblieft’.’

B. Lyman/Barcroft Media via Getty Images

Dagelijkse buzzfeed

Blijf op de hoogte van de laatste dagelijkse berichten met de dagelijkse nieuwsbrief van BuzzFeed!