April 26, 2024

Snelle reactie, Raptors 106, Suns 114

a-

S Barnes36 minuten, 16 punten, 7 REB, 5 AST, 2 STL, 6-14 FG, 0-4 3FG, 4-4 FT, 1 BLK, 4 TO, -8 +/-

Hoewel de cijfers vanavond niet gunstig zijn voor Scotty, vertellen ze niet het hele verhaal. Hij zag er ronduit dominant uit in de tweede helft na een ruige eerste twee kwartalen. Hij vertrouwt een beetje op de three-ball in de snelheid waarmee hij ze raakt, maar toont nog steeds het vermogen om het over te nemen wanneer dat nodig is.

B

P Siakam38 minuten, 19 punten, 3 REB, 1 AST, 0 STL, 7-17 FG, 1-4 3FG, 4-4 FT, 0 BLK, 3 TO, 1 +/-

Het probleem met vroege fouten beperkte veel van wat Pascal vanavond kon doen, en hij had overal moeite om ritme te vinden. Het helpt zeker niet dat hij zoveel belangstelling krijgt van de verdediging; Het was niet zijn avond vanavond.

b +

P. achiwa34 minuten, 11 punten, 12 REB, 1 AST, 1 STL, 5-9 FG, 0-1 3FG, 1-2 FT, 1 BLK, 1 TO, -6 +/-

Al-Sahim blijft momenten van pure basketbalschittering flitsen, vergezeld van de beproevingen en beproevingen van een jonge competitiespeler die zich nog moet aanpassen aan het professionele niveau. Nadat hij er in het begin drie had gemist, speelde hij opmerkelijk verlegen in de aanval, en we verloren de blikken die we allemaal gewend zijn aan het zien van een kostbare aanval met focus. Hij is simpelweg te getalenteerd om zich door een paar fouten uit zijn ritme te laten slaan.

a-

Trente Jr.37 minuten, 21 punten, 3 REB, 1 AST, 1 STL, 8-19 FG, 3-10 3FG, 2-2 FT, 0 BLK, 0 TO, -4 +/-

Trent bleef indruk maken en bloeide op tegen een verdediging die alleen maar problemen leek te veroorzaken voor zijn mede-Raptors. Hij bleef ook heel goed tegen Chris Paul aan de verdedigende kant.

a

F. VanVleet39 minuten, 24 punten, 4 REB, 9 AST, 1 STL, 9-19 FG, 2-8 3FG, 4-5 FT, 1 BLK, 3 TO, 0 +/-

Behalve Michael Bridges leek Fred vanavond de beste speler op de grond. Zijn schoppen van de bal was van vitaal belang om het team dichtbij te houden toen vroege fouten hen bijna uitschakelden.

B-

Jim Boucher25 minuten, 5 punten, 11 REB, 1 AST, 0 STL, 1-3 FG, 1-1 3FG, 2-2 FT, 1 BLK, 0 TO, -7 +/-

Het zou leuk geweest zijn om meer aanvallende output van Boucher te zien in een wedstrijd waarin de Raptors wanhopig op zoek waren naar een leven buiten de bank, maar het is moeilijk om Boucher te bekritiseren voor wat een absoluut solide prestatie was.

B

Tae jong14 minuten, 4 punten, 2 REB, 0 AST, 3 STL, 2-3 FG, 0-0 3FG, 0-0 FT, 0 BLK, 2 TO, 0 +/-

Thad krijgt gegarandeerd wat runs met de verloren tijd van de OG, en hoewel de cijfers het niet laten zien, is de veteraan solide in zijn minuten. De 34-jarige raakte verschillende keren het dek terwijl hij op rebounds en rebounds jaagde en hield zijn verdediging vast.

dr

J Hernangomez07 min, 0 punten, 0 REB, 0 AST, 1 STL, 0-0 FG, 0-0 3FG, 0-0 FT, 0 BLK, 0 TO, -8 +/-

Dit was allerminst de beste verlenging voor de Spanjaard. Hij zag er defensief uit als een complete verliezer en kon ook aan de andere kant niet veel bijdragen.

c

Moeder. kurk07 min, 6 punten, 2 REB, 1 AST, 0 STL, 2-5 FG, 2-5 3FG, 0-0 FT, 0 BLK, 0 TOT, -5 +/-

Enkele raadselachtige minuten van Flynn, die pas in het vierde kwart scoorde en snelle schoten kreeg. Ik denk dat het moeilijk is om te klagen over het schieten van 2-5 van de drie, maar ze kwamen zeker niet gemakkelijk.