April 25, 2024

Snelle reactie: Cavs 88, Raptors 100

b +

J Hernangomez20 minuten, 5 punten, 6 REB, 0 AST, 0 STL, 2-3 FG, 1-1 3FG, 0-0 FT, 1 BLK, 0 TO, -1 +/-

Juancho speelde erg goed en speelt vanavond nog steeds de perfecte rol en is gewoon een geweldige cutter. Verdedigend maakte hij ook niet al te veel fouten.

a

P Siakam30 minuten, 18 punten, 11 REB, 5 AST, 0 STL, 7-14 FG, 1-3 3FG, 3-4 ft, 0 BLK, 2 TO, 5 +/-

Pascal kwam terug alsof hij nooit was weggeweest en we hebben hem niet gemist, jongen. Hij opende de wedstrijd met een golf van downhill-aanvallen op de halve baan en in de overgang, en vanaf dat moment wist ik dat het een goede avond van hem zou worden. Pascal maakte er echt een punt van om verdedigende rebounds te verzamelen, zodat hij het tempo kon opdrijven voor gemakkelijke punten. Zijn aanwezigheid zorgde opnieuw voor schoten voor zijn teamgenoten toen zijn leiderschap om hulp riep. Zijn middelste aanraking leek zo goed als altijd vandaag.

b +

Tae jong26 minuten, 10 punten, 7 REB, 3 AST, 0 STL, 4-7 FG, 0-0 3FG, 2-2 FT, 0 BLK, 1 TO, 13 +/-

Thad is zo’n beetje de plakkerige man van wie je houdt in je team en vanavond was het niet anders, hij vond brekers als een spil van posten en vocht ook laag om van zijn gepatenteerde haak af te komen. Help op de rebound-afdeling en geef de Raptors wat extra kansen.

a

O. Anunob37 minuten, 20 punten, 1 REB, 2 AST, 1 STL, 8-13 FG, 4-6 3FG, 0-0 FT, 1 BLK, 0 TO, 16 +/-

OG vond een perfecte manier om Pascal Siakam weer in de line-up te krijgen. Hoewel we niet zoveel zelfcreatie van de OG hebben gezien als we de afgelopen weken hebben gezien, hebben we hem in een off-the-ball-rol zien spelen en daar gedijen met feeds van Pascal, hij heeft het goed gedaan als ook een aanhangwagen in transitie. Hij sloot ook Donovan Mitchell voor de nacht buiten en maakte hem in feite een non-factor tijdens de wedstrijd.

B

F. VanVleet33 minuten, 13 punten, 2 REB, 5 AST, 1 STL, 5-15 FG, 3-6 3FG, 0-0 FT, 0 BLK, 2 TO, 24 +/-

Fred worstelt vanavond over het algemeen buiten het veld, maar was erg agressief toen hij de rand bereikte en gebruikte die agressie om zijn teamgenoten te vinden nadat hij de basislijn een paar keer had aangescherpt. Had het beter kunnen doen om Darius Garland voor te blijven, maar over het algemeen een positieve wedstrijd van Gary.

B

S Barnes27 minuten, 11 punten, 4 REB, 5 AST, 1 STL, 5-12 FG, 1-4 3FG, 0-0 FT, 3 BLK, 2 TO, 12 +/-

Scotty kwam voor het eerst in zijn loopbaan in de reguliere competitie van de bank en deed het goed in die back-uprol. Hij was echt briljant als spelmaker vandaag, omdat hij het tempo veel opvoerde en zoals gewoonlijk naar beneden ging.

c

slechte. Koloko07 min, 2 punten, 1 REB, 0 AST, 0 STL, 0-0 FG, 0-0 3FG, 2-2 FT, 0 BLK, 0 TO, 1 +/-

Veel tijd/gelegenheid was er vanavond niet voor Koloko, het beïnvloedde de wedstrijd niet echt

c+

Trente Jr.26 minuten, 14 punten, 7 RIB, 1 AST, 1 STL, 4-9 FG, 2-5 3FG, 4-5 Ft, 0 BLK, 3 TO, 2 +/-

Hij kwam vanavond van de bank en kon zich vlot aanpassen aan de aanval. Hij raakte de bal goed en maakte een paar extra passes, over het algemeen een solide wedstrijd voor Garry

c

Jim Boucher22 minuten, 5 punten, 2 REB, 0 AST, 0 STL, 1-4 FG, 0-1 3FG, 3-4 FT, 0 BLK, 0 TO, 0 +/-

Het was vandaag niet de beste wedstrijd van Boucher en hij kreeg niet echt veel kansen om te scoren, hij bereikte de doellijn en stond solide in de verdediging.

d+

K. Berk04 min, 0 ptn, 2 REB, 1 AST, 0 STL, 0-2 FG, 0-0 3FG, 0-0 FT, 0 BLK, 0 TO, -2 +/-

Hij kwam en blies wat konijnen en leverde een drive wijd open.

een onderneming

D Pantone04 min, 2 punten, 2 REB, 1 AST, 0 STL, 1-4 FG, 0-1 3FG, 0-0 FT, 0 BLK, 0 TO, -2 +/-