Curacao

Curacao.nu is de toonaangevende aanbieder van Nederlands kwaliteitsnieuws in het Nederlands voor alle doelgroepen.

Smiley tikt op Drake op single ‘Over The Top’

Als er een artiest is die schittert voor anderen op weg naar boven, dan is het dat wel mannetjeseend. Er waren veel grappen overDrake StimuluspakketEn hoe mensen hun steun vinden dankzij een gebaar, een gebaar of een functie van Drizzy. Op vrijdag deelde Smiley, die al een tijdje muziek uitbrengt, zijn nummer “Over the Top” met Drake, en dit is niet de eerste keer dat de twee samen op wax verschenen.

In een recent interview met Canada ComplexSmiley, over overname gesproken Attentiepaal OVO. “Lang geleden, het was 2014 of zoiets. Hij hoorde die liedjes en ik denk dat hij goed heeft opgelet”, zei hij. “En toen ik een pauze nam en terugkwam, liet ik een nummer genaamd Hit vallen.”

“Dat was de eerste keer dat ik dat zag” mannetjeseend weet wie ik ben of zoiets; Een van zijn jongens plaatste mijn nummer, en hij becommentarieerde eronder en zei: ‘Smiley = GOAT’ en toen dacht ik: ‘Oh f*ck, Deze man weet wie ik ben en sh*t. Dus misschien twee dagen later zou hij me volgen op Insta.”

Ty Keith is gestopt met de productie van ‘Over the Top’, dus stream Smiley’s nummer met de hulp van Drake en vertel ons wat je wilt.

Ik citeer er liedjes uit

Slip met wat brood op jam, dat ben ik gewoon
Douane zwaait naar ons vanuit het raam
Ze komen niet eens in het vliegtuig als we landen
Alle anderen gaan met pensioen, maar ik ben niet tevreden
Ik wil deze gassen als twintig voet begraven
Zodat niemand ze terug kan vinden

READ  Dagelijkse horoscoop: 18 september
[via]

Shana Sutton

"Internetexpert. Introvert. Verslaafd aan de straat. Koffie-evangelist. Schrijver. Denker. Extreme coma-liefhebbers. Docent".

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top