March 5, 2024

Shawn Michaels vertelt over zijn eerlijke reactie op de terugkeer van CM Punk naar WWE

Shawn Michaels vertelt over zijn eerlijke reactie op de terugkeer van CM Punk naar WWE

WWE Senior Vice President of Talent Development Shawn Michaels verklaarde eerder in oktober dat hij CM Punk weer zou verwelkomen bij WWE omdat hij hem begrijpt. Deze opmerkingen werden gemaakt kort na het vertrek van Punk uit AEW en vóór zijn verrassende terugkeer bij de WWE Survivor Series.

Nu Punk officieel terug is onder zijn WWE-contract,Warmte bedrogGastheer Peter Rosenberg vroeg Michaels rechtstreeks naar zijn gedachten toen ‘Cult of Personality’ op 25 november werd uitgezonden.

“Net als iedereen was ik blij en opgewonden, heilige koe”, zei Michaels. “Een paar maanden geleden werd mij gevraagd: ‘Als je de kans had om het te gebruiken, zou je dat dan doen?’ Ik zei: ‘Ja, wie zou dat niet doen?’ ‘Ik begrijp zakendoen. Ik was niet altijd de meest populaire man bij de mensen, maar ik was heel goed in mijn werk. Ik heb het gevoel dat dat een van de redenen is dat ik er al bijna 40 jaar een hier in WWE heb. Ik ben betrouwbaar en ik ben goed in mijn werk. Als jij dat bent, is er hier altijd een kans als je die wilt.

Michaels voegde eraan toe: “Ik ben blij voor hem. Ik ben blij voor het bedrijf. Ik ben blij voor de WWE-fanbase, het WWE-universum. Verhalen als deze zijn altijd geweldig, zelfs als ze controversieel zijn, en dat hoort erbij.” van wat hen geweldig maakt.” Er zijn momenten dat ik niet altijd weet wat er aan de hand is. De waarheid is dat ik soms denk dat ze niet weten wat er aan de hand is. Onvoorspelbaarheid is precies dat: onvoorspelbaar. Dat maakt deze baan zo geweldig en zo uniek, “in tegenstelling tot al het andere. Daarom zijn we ook al meer dan 40 jaar blijven floreren.”

Als u citaten uit dit artikel gebruikt, stuur dan “Cheap Heat” ah/t naar Wrestling Inc. Voor kopiëren.