Servië vs Nederland: Live Score Updates (63-51) |  09/02/2022

Servië vs Nederland: Live Score Updates (63-51) | 09/02/2022

16:09 een minuut geleden

Q3 3:49

Nikola Jokic maakte een driepunter en bezorgde Servië een voorsprong van 14 punten

Q3 7:51

De driepunter van Vasilije Micic bezorgde Servië een voorsprong van negen punten

Alles is gereguleerd

Spelers vragen hun coaches om de laatste instructies voor het begin van het spel;

15:02 uur geleden

Spelers in Servië zijn hot

Even voor 14:57 uur

Dit is het bezoek aan het paviljoen van de Servische soldaten.

Even voor 14:52 uur

Een speler om naar te kijken in Servië

14:47 uur geleden

Groep D

Polen en Israël zijn de top twee leiders van de groep na respectievelijk het verslaan van Finland en de Tsjechische Republiek;

Even voor 14.42 uur

Dag twee van Eurobasket

2:37 PM2 uur geleden

1 uur

Servië vs Nederland begint over 1 uur en je kunt zowel de voorbeschouwing van de wedstrijd als van minuut tot minuut bekijken hier op VAVEL

2:32 PM2 uur geleden

Waar en hoe Servië vs Nederland kijken?

2:27 PM2 uur geleden

Hoe laat is Servië vs Nederland in EuroBasket 2022?

2:22 PM2 uur geleden

Nederlandse selectie voor EuroBasket 2022:

14:17 2 uur geleden

Lijst met oproeplijst van Servië

14:12 2 uur geleden

Hoe gaat het met Nederland?

Het nationale team bevindt zich momenteel in een slecht moment met 14 opeenvolgende nederlagen en ze weten niet wat het betekent om in februari 2021 te winnen van Kroatië. Ze kwalificeerden zich voor de Europese competitie door als tweede te eindigen in Groep D op het toernooi. Speelde in totaal vijf wedstrijden ter voorbereiding op het EK en werd in alle wedstrijden verslagen. Ze hebben WK-kwalificatiewedstrijden gespeeld tegen Georgië en Spanje in hun laatste twee wedstrijden, momenteel zesde in Groep L met zes nederlagen en zullen het moeilijk vinden om zich te kwalificeren voor het WK;

2:07 PM2 uur geleden

Hoe gaat het met Servië?

Het Servische nationale team heeft een reeks van vier wedstrijden gewonnen, terwijl de laatste nederlaag van het team op 17 augustus kwam in een vriendschappelijke wedstrijd tegen regerend EuroBasket-kampioen Slovenië. Het team versloeg Italië in de halve finale en Duitsland in de finale om kampioen te worden van de DBB Super Cup. Het speelde ook in de derde ronde van de WK-kwalificatiewedstrijden, waar het Griekenland in de verlenging versloeg, en in de laatste won het slechts met 72-79 van Turkije. Het team staat nu vierde in Groep I met drie overwinningen en drie nederlagen, twee achter Griekenland en Letland, die momenteel de groep leiden.

2:02 PM2 uur geleden

Achtergrond

Dit wordt de eerste ontmoeting tussen Servië en Nederland en ze gaan in de groepsfase van Eurobasket op zoek naar een goede start van de competitie in Europa;

1:57 PM2 uur geleden

Locatie: Het toernooi wordt gehouden in de O2 Arena in Praag. Het stadion is geopend in 2004 en heeft een capaciteit van 18.000.

1:52 PM2 uur geleden

Competitievoorbeeld

Servië en Nederland nemen het tegen elkaar op op de eerste dag van de groepsfase van EuroBasket 2022. Beide teams zijn geloot in een poule met Tsjechië, Israël, Finland en Polen;

13:47 2 uur geleden

Welkom bij VAVEL.COM’s live verslag van Servië vs Nederland op EuroBasket 2022

Mijn naam is Manuel Carmona Hidalgo en ik zal uw gastheer zijn voor dit toernooi. We brengen je pre-match analyse en nieuws rechtstreeks van VAVE