May 19, 2024

Santino Marella definieert de positie die hij het meest wil in WWE

Santino Marella definieert de positie die hij het meest wil in WWE

Santino Marella, beter bekend als Anthony Carelli, trad toe Canadian Comedy Hall of Fame Deze week om zijn komische worstelpersoonlijkheid te bespreken en wat de toekomst voor hem in petto heeft.

Tweevoudig WWE Intercontinental Champion Denk terug aan een speciaal moment waarop hij samen met Mick Foley leefde in Royal Rumble-wedstrijd 2012. Tijdens een over-the-rope wedstrijd trok Foley meneer Soko en Santino, zijn cobra, en ze gingen allebei het veld in.

“Weet je, dat moment was geweldig”, zei Santino. “We hadden echt plezier, maar het zou iets langer duren. Toen ze eenmaal op slot waren, maakte Cody Rhodes het vrij snel op. We moesten helemaal door de ring gaan, en de andere jongens stappen erin. Het moest een episch gevecht zijn.” .

“Het confrontatiegedeelte was goed. Weet je, de manier waarop we ons omdraaiden, onze sokken op tijd aantrokken, het was allemaal goed. Maar toen we opsloten – ook al is het een grappig en historisch moment, er is een deel van mij dat , ‘Eh, dat moest beter zijn.’ Ik herinner me nog dat ik boos werd op Cody nadat hij het had gebroken: ‘Dat had langer moeten duren!’

“Als je heksen en hun spreuken heen en weer ziet slingeren, is dat een beetje wat we ons hadden voorgesteld. Alles in elkaar zetten was zo leuk met hem. [Mick Foley]. Dit was… het was mijn idee, en hoe meer ik het hem bleef uitleggen, hij glimlachte letterlijk een beetje. Ik hield van haar. Het was eigenlijk een van zijn meest favoriete dingen. Hij praat erover, zoals, weet je, als zijn top vijf favoriete momenten, hij heeft het gedaan. En je kijkt naar hem, de hele tijd heeft hij een hilarische glimlach op zijn gezicht. Hij heeft de beste tijd van de wereld. Hij is een grote jongen in hart en nieren, en dat is, je weet wel, in zijn straatje.”

Santino Marella merkt op dat hij op dit moment zijn in-ring worsteloptredens kiest en kiest, maar ernaar streeft terug te keren naar WWE om als commentator te dienen. Dochter Bianca Carelli Hij heeft zich net aangemeld voor het bedrijf En nu rapporteert hij aan het WWE Performance Center.

“Ik kies en ik kies. Misschien eens in de twee maanden als het een bestemming is die ik leuk vind”, zei Santino Marella. “Gisteren was er bijvoorbeeld een show in Puerto Rico, maar weet je, Primo & Epico, dus ik denk , ja, voor deze jongens, ik ga elk moment naar binnen. Ik zal tien of vijftien minuten worstelen, maar het hele weekend is er met de jongens, om de kinderen en gezinnen te kunnen zien. Je weet wel, inhalen en de wind schieten en al dat soort dingen.

“Ik ben een worstelcoach. Jarenlang heb ik deelgenomen aan een show genaamd Aftermath op Sports Network. Weet je, we hadden het over de week dat hij in WWE was. Dus ik ben nog steeds veel in de buurt. Nu, ik geef commentaar meestal. Ik geef commentaar op Destiny Wrestling, PTW in Polen, en het is een bedrijf in Montreal, MEW. Eigenlijk probeer ik meer acteurs te krijgen. Ik deed wat voor IMPACT, en uiteindelijk wil ik naar WWE gaan als een commentator.”

Als je citaten uit dit artikel gebruikt, geef dan de Canadian Comedy Hall of Fame podcast h/t aan Wrestling Inc voor transcriptie.

Heb je een nieuwstip of correctie? stuur het naar mij [email protected]