April 15, 2024

Rebecca Ferguson zegt dat ze haar tegenspeler heeft geconfronteerd, die het misbruik 'schreeuwde'

Rebecca Ferguson zegt dat ze haar tegenspeler heeft geconfronteerd, die het misbruik 'schreeuwde'

Rebecca Ferguson heeft onthuld hoe ze een niet bij naam genoemde co-ster confronteerde en eiste dat hij uit een film zou worden verwijderd nadat de persoon tegen haar had “geschreeuwd”.

In een interview met Regeer met Josh Smith podcast, Zandduinen: deel twee De actrice herinnerde zich hoe ze haar stem vond in het uitdagen van haar ‘absolute idioot’ co-ster en sindsdien niet meer gepest is.

Ferguson maakte de identiteit van de acteur niet bekend, noch specificeerde ze het geslacht van het individu. Ze bevestigde echter dat het niet Hugh Jackman of Tom Cruise was die naast haar speelde Grootste showman En Missie: onmogelijk respectievelijk.

“Ik herinner me dat er een moment was waarop deze mens zich onzeker en boos voelde omdat hij niet backstage kon komen”, zei Ferguson.

‘En ik denk dat ik zo kwetsbaar en ongemakkelijk was dat ze tegen me schreeuwde. Maar omdat die persoon nummer één op de bellijst stond, was er geen vangnet voor mij. Niemand wilde me dus steunen. En ik huilde van streek. “

Rebecca herinnerde zich dat de persoon dingen tegen haar zei als: “Noem jij jezelf een acteur?” en “Dit is waar ik mee moet werken?”, in het bijzijn van de filmploeg. ‘Ik stond daar gewoon te bezwijken’, herinnert ze zich.

Ferguson zei dat ze vastbesloten was haar ster de volgende dag uit te dagen, en zei tegen de persoon dat hij 'uit mijn groep moest gaan'. Ze herinnerde zich dat ze “erg bang” was voor de confrontatie.

“Ik keek naar deze persoon en zei: ‘Je kunt stoppen. 'Ik ga voor de tennisbal werken. Ik wil je niet meer zien.' “En toen herinner ik me dat de producers kwamen en zeiden: ‘Dit kun je niet doen met nummer één.’ We moeten die persoon op de set laten.”

Ferguson zei dat ze vroeg om uit het achterhoofd van haar tegenspeler te handelen. ‘En dat deed ik,’ zei ze. “Ik dacht dat het niet zo mocht zijn. En ik herinner me dat ik daarna naar de manager ging en zei: 'Wat is er aan de hand?'

De manager zei: Je hebt gelijk. Ik zorg niet voor iedereen. Ik probeer deze persoon te irriteren omdat hij zo onstabiel is. Vanaf dat moment is het geweldig geweest, maar het heeft lang geduurd voordat ik zover was.

Je kunt het interview hieronder bekijken:

YouTube-sticker