Newhook keert met hulp terug naar lawine, Mercer scoort vierde met Devils

(Alex Newhawk (links) afbeelding via Colorado Avalanche Twitter, Dawson Mercer (rechts) afbeelding via New Jersey Devils Twitter.)

Goedenacht Newfoundlanders in de NHL gisteravond.

Alex Newhawk, geboren in St. John, bereidt zich voor om de Colorado Avalanche te organiseren voor de eerste keer sinds hij eerder deze week door de AHL werd opgeroepen.

Newhook had een assist in een krachtig doelpunt in de eerste periode, samen met 14 minuten ijzige tijd in het spel. De lawine ging verder om de Vancouver Canucks met 7-1 te kloppen.

Newhook en Avalanche komen zaterdagavond weer in actie tegen San Jose.

Ondertussen zette Dawson Mercer van Bay Roberts zijn indrukwekkende seizoensstart voort.

Mercer scoorde gisteravond zijn vierde doelpunt van het jaar in een 4-0 overwinning op de New York Islanders.

De 20-jarige middenvelder heeft dit seizoen vier doelpunten en vier assists, plus 8 minuten strafschoppen, in 12 gespeelde wedstrijden.

Mercer en Devlis komen zaterdagmiddag weer in actie tegen de Boston Bruins.