Curacao

Curacao.nu is de toonaangevende aanbieder van Nederlands kwaliteitsnieuws in het Nederlands voor alle doelgroepen.

Nederland vs België Live Stream, TV-kanaal, Kick-off Time

Nederland speelt in de Amsterdam Arena tegen België. De Nederlanders leiden Groep 4 met dertien punten, terwijl België tweede staat met tien.

Oranje Boys hebben onder leiding van Louis van Gaal de Nations League gewonnen. Een overwinning tegen België zou voor Nederland vier overwinningen uit vijf wedstrijden opleveren.

Goals van Kevin De Bruyne en Michy Batshuayi hielpen België aan een 2-1 overwinning op Wales.

De wedstrijd begint op zondag 25 september 2022 om 19:45 uur BST

VK (BST) 19:45 uur

CEST: 20:45 uur

Oosterse tijd: 14:45 uur

Centrale Tijd: 13:45 uur

Bergtijd: 12:45 uur

Pacific Time: 11:45 uur

Gulf Standard Time: 22:45 uur

IST: 26 september 2022 12:15 uur

  • VK: Premier Player HD en Premier Sports 2

  • VS: Fubo Sports Network en VX

  • Australië: Optus Sport

  • België: VTM, RTL TVI en RTL Play

  • Oostenrijk: DAZN

  • Canada: DAZN en Fubo Sports Network

  • Frankrijk: L’Equipe Web

  • Duitsland: DAZN, DAZN1 en DAZN2

  • India: Sony LIV, SONY TEN 1, SONY TEN 1 HD en JioTV

  • Ierland: Premier Player HD, Premier Sports 2, Virgin Media Two en Virgin TV Co

  • Nederland: NPO 1

  • Nieuw-Zeeland: beIN Sports Connect Nieuw-Zeeland en Sky Sport 7 beIN Sports

  • Nigeria: SuperSport MaXimo 2, DStv Now, SuperSport Premier League Nigeria en SuperSport GOtv Football

  • Noorwegen: TV 2 Play en TV2 Sport Premium 2

  • Portugal: Sport TV1, Sport TV Multiscreen en Match Player

  • Zuid-Afrika: SuperSport MaXimo 2, SuperSport Premier League, DStv-app en SuperSport GOtv Football

READ  Nederlandse pionier Broms wordt vervolgd voor poging tot moord

Alfred Frost

"Student. Waarschijnlijk een cafetariaspecialist in een cafetaria. Televisieprofessional. Jongleur. Professionele voedingsspecialist. Typisch alcoholist. "

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back to top