March 28, 2024

Monaco klopt Montpellier met 2-0 in Ligue 1

Montpellier, Frankrijk (AFP) – Brielle Embolo en Myron Boadaux scoorden toen de als vijfde geplaatste Monaco hun winning streak verlengde naar vijf wedstrijden om twee punten van de top drie in de Ligue 1 te verslaan met een 2-0 overwinning op Montpellier in het midden. Zondag.

Een paar seconden voor het einde van de eerste helft raakte de Zwitserse spits Wissam Ben Yedder Embolo, die het dak van het net raakte voor zijn vierde competitietreffer van het seizoen.

Embolo werd in de 72e minuut vervangen door de Nederlandse spits Myron Boadu, die de voorsprong verdubbelde door in de 80e minuut een lage voorzet van Caio Henrique om te zetten.

Ronde 10 eindigt later op zondag met Brest vs Lorient, Angers vs Straatsburg, Nice vs Troyes, Clermont vs Auxerre, Rennes vs Nantes en Lille vs Lens.

De koplopers Paris Saint-Germain speelden zaterdag met 0-0 gelijk met Reims om hun voorsprong op Marseille uit te breiden tot drie punten.