April 26, 2024

Mendes, Rodriguez en Holland zijn door naar de kwartfinales

feb. De eerste dag van het 25-CIF State Wrestling Championship staat in de boeken en sommige Central Beach-worstelaars strijden nog steeds om ongrijpbare staatstitels.

Twee Ricketts-worstelaars gingen door naar de kwartfinales van het kampioenschap in de senioren Dominic Mendes, 113 pond, en Matthew Rodriguez, 145 pond.

Bij de dames plaatste Nipomo’s Austria Holland zich voor de kwartfinales. Nederland verloor van James Logan Hai’s Rehmat Gill met 6-4 en Polo Valley’s Karissa Turnwall met 5-3 in de 16e ronde na het winnen van de eerste ronde. Nederland speelt in de kwartfinale tegen Choprado Hai’s Nyla Valencia.

De kwartfinales staan ​​gepland voor vrijdag en het kampioenschapstoernooi wordt zaterdag gehouden in de Mechanics Bank Arena in Packersfield voor het staatstoernooi.

Mendes, die tekende bij Cal Bali, domineert. Hij viel twee keer in zijn eerste twee wedstrijden van de dag en versloeg Mika Villoria van Meryl West High School en Joseph Fukumoto van Washington High, en won de tweede wedstrijd in slechts 29 seconden.

Mendes versloeg Ethan Guillermo van Bam Desert in de 16e ronde en won met 14-5.

Mendes, de nummer twee met 113 pond, zal het in de kwartfinale opnemen tegen Packersfield’s Aidan Simmons. Joey Cruise, de eerste geplaatste speler van Clovis North, ging ook door naar de kwartfinales.

Als Mendes zijn kwartfinale wint, neemt hij het in de halve finale op tegen Ray Harris van Buchanan of Elijah Cortez van Kilroy. Doug Buchanan versloeg Harris vorige maand in de competitie en won dat prestigieuze evenement. Mendes won een medaille op de staatscompetitie in 2020 en eindigde als vierde in de tweede klas.

Rodriguez ging door naar de kwartfinales en versloeg San Clemente’s Carret Boyd met 5-2 in de eerste ronde. Hij versloeg toen Anthony Ramirez van Los Cados met 7-0 in de 16e ronde.

Rodriguez, die als tweedejaarsstudent in 2020 als achtste eindigde in de staat, staat in de kwartfinales op het spel tegen Powai’s Nova Tolantino. Tolantino heeft zich aangemeld om te worstelen in de staat Oregon en is nummer één in de categorie 14 145. Staat 2e.

Ricketts Jr., Jeremy O’Neill, won zijn eerste twee wedstrijden in de 106-pond divisie door te vallen en versloeg Fremont’s Jaden Batista en Oakland’s Calvin Lee, met 7-1 van Walnut’s Ronnie Ramirez.

Oni zit in de 16e ronde van de comfortklasse.

Nibomo-worstelaar Cash Kimball zat in een troosthindernis nadat hij zijn eerste wedstrijd door rug verloor.

Nipomo’s Leila Martin won haar eerste wedstrijd met 160 pond via de rug. Daarvoor verloor hij in de 16e ronde. Hij zal worstelen in de 16e comfortronde.

Pioneer Valley won de landstitel voor vrouwen, hun gebiedskampioenschap en de CIF Central Division Masters-meeting, en drie vrouwen worstelden deze week in het staatstoernooi.

Keira Nordades versloeg met 111 pond Downey’s Delila Felix-Lopez met 9-4 in haar eerste wedstrijd van de dag en viel tegen Amaya Yoshisumi van Bella Vista Hai.

Abigail Ayuzo van Pioneer Valley, ுகள் 150, verloor in de eerste ronde van Kylie Leighty uit Uba City en stond in het troostblok tegenover Shaolin Baker van Petaluma.

Lourdes Batista verliest van Downey’s Abby Delcadillo in zijn eerste wedstrijd en zit in de comfortklasse met 235 pond.

Vier vrouwen deden mee in de staat Santa Maria en alle vier waren ze vrijdag klaar om te strijden in de comfortzone.

Met 111 pond behaalde Sofia Ramos een herfstoverwinning op Jimena Reyes, die eerder had verloren door terug te gaan naar de Lexi Beatles van Calvary High.

Araceli Ramirez werd verslagen door de rug en was klaar om het op te nemen tegen Del Oro’s Alia Fernandez in de comfortklasse van 126 pond.

Lucia Santos verloor haar starter op 131 pond en staat op het punt om het op te nemen tegen Emma Meadows van Roseville.

Surrey McNaught van Santa Maria verloor zijn eerste wedstrijd in de 170-pond divisie door een speld en was klaar om de Pittsburgh’s Plomina Imoga troostend het hoofd te bieden.

Twee vrouwen voor Gabriello strijden in de staat in Avery Manco en Lydia Montero. Manco, die 235 pond woog, verloor zijn eerste wedstrijd achterover en was klaar om het in de comfortronde op te nemen tegen Salana Camacho van Name High School.

Monetero verloor van Haley Joseph door back in zijn eerste wedstrijd en stond tegenover Giara Daniels van Los Banos in de comfortklasse.

Nathan Gum van Arroyo Grante verloor in zijn openingswedstrijd op 132 pond en viel donderdag in de comfortcategorie.

Na de openingsdag nam Bowie de leiding over Clovis Buchanan met 116.5-108.5. Clovis High eindigde als derde en Ricketti 14e met twee worstelaars in de kwartfinales.

CIF-play-offs

Hier is een korte update van de play-offs

Het St. Joseph’s damesbasketbalteam versloeg Nipomo met 59-36 in een wedstrijd om de derde plaats in de CIF Central Division Open op Hofsult Gymnasium in Arcot op donderdagavond.

Nu bereiden beide teams zich voor op de CIF State Playoffs.

Het jongensteam van St. Joseph speelt zaterdag om 18.00 uur de titelwedstrijd van de CIF-CS Open Division in Clovis West Stadium.

Het vrouwenbasketbalteam van de Arcadian Academy speelt vrijdag om 18.00 uur tegen de best gerangschikte Caruthers in de CIF-CS Div. 3 titelspel.

Het damesvoetbalteam van Santa Maria is in Kerman op CIF-CS TV. De 4e titelwedstrijd om 18.00 uur. 3 Kampioenschap.