Curacao

Curacao.nu is de toonaangevende aanbieder van Nederlands kwaliteitsnieuws in het Nederlands voor alle doelgroepen.

Matt Smith over de reacties van de koninklijke familie op de kroon

Matt Smith morsen allll Thee over wat verschillende leden van de koninklijke familie vinden van zijn vertolking van prins Philip in de vroege seizoenen de kroon.

spreken Op de vandaag showMatt begon te praten over het eerste ding voor hemKroon Koninklijke interactie met Charles. “Ik ontmoette King Charles nu en ik vertelde hem dat ik dacht dat hij geweldige schoenen had, hij vertelde me dat hij ze al 30 jaar heeft”, herinnert hij zich.

Zijn rol als prins Philip maakte hem echter een voor de hand liggende fan: prins Harry. “Ik heb Harry een keer ontmoet bij een polowedstrijd, dat klinkt een beetje cool, maar het was niet zo geweldig,” vervolgde Matt, terwijl hij uitlegde hoe Harry handen zou schudden en handen schudden. ‘Hij liep naar me toe en ging, grootvader.’

Matt voegde eraan toe: “Hij heeft de show gezien. Ik kan niet beweren te weten of hij er momenteel naar kijkt, maar hij heeft er destijds nogal wat van gezien.”

Wat de grote kaas betreft, voegde hij eraan toe: ‘Ik hoorde dat de koningin het had gezien, en blijkbaar keek ze er zondagavond naar op een projector – en ik weet dat Philip het zeker niet deed.’

Intel kwam op Philip over van een vriend die een diner bijwoonde met de koninklijke familie. Tegen het einde van de maaltijd zei hij: ‘Philip, ik moet het vragen, heb je gekeken? de kroon? Matt legde uit: “Blijkbaar wendde hij zich tot hem en zei: ‘Doe niet zo gek.'”

Je kunt het volledige interview bekijken hier.

Shana Sutton

"Internetexpert. Introvert. Verslaafd aan de straat. Koffie-evangelist. Schrijver. Denker. Extreme coma-liefhebbers. Docent".

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back to top