May 18, 2024

Malakai Black richt zich op niet-concurrerende items en gelooft dat er een ‘middenweg’ is

Eerder vandaag beantwoordde AEW-worstelaar Malakai Black vragen van fans over: Zenuwtrekking kanaal voor zijn vrouw, Thea Trinidad (ook bekend als WWE Superstar Zelina Vega). Op een gegeven moment werd Black gevraagd naar niet-concurrentiebedingen in contracten en zijn gedachten over de Amerikaanse president Joe Biden die mogelijk niet-concurrentiebedingen verbiedt of beperkt. Zwart verklaarde het volgende (via Vechten):

“Dat is een compromis. Vanuit zakelijk oogpunt begrijp ik de aanwezigheid van een niet-concurrent. Als iemand die op tv werkt, begrijp ik dat ze het uit willen maken en van plaats naar plaats willen verhuizen. Ik snap het. Denk ik dat het drie maanden duurt? Nee, dat wil zeggen. Standaardcontract. Bij mij weten jullie natuurlijk wat er is gebeurd. Er moet absoluut iets veranderen en misschien is een betere voorafgaande kennisgeving nodig. Een van de dingen die ik niet denk, is dat helemaal correct is: “Hé, vandaag hebben we besloten om het te doen en we zullen het volgen.” Ik denk dat je meer moet opmerken, maar het is een ander proces. WWE is geen gewoon bedrijf. Ze maken de regels min of meer zelf. Dat is waar ik denk [Joe] Biden probeert een verandering aan te brengen waarbij zij alle positieve punten hebben en jij alle negatieve. Ik begrijp de noodzaak van verandering op meerdere niveaus en ik besef ook dat er een middenweg moet zijn en dat er ruimte tussen moet zijn. Ze betalen je nog steeds als je stopt met werken voor de duur van de niet-competitie.”

zoals ik al eerder zeiMalakai Black verscheen afgelopen woensdag (7 juli) veel sneller in AEW dan verwacht na zijn vrijlating bij WWE, die op 2 juni plaatsvond. Dat komt omdat Black door een soort administratieve fout in zijn contract na zijn vrijlating nog steeds onder de 30-dagen niet-concurrentieleeftijd was die voortvloeit uit zijn vorige contract met NXT, in plaats van de standaard WWE-contractperiode na zijn vrijlating, die 90 is. dagen.

AEW heeft aangekondigd dat Black op donderdag 8 juli officieel is getekend bij het bedrijf.