July 25, 2024

Maak kennis met de bemanning van Survivor 43

Maak kennis met de bemanning van Survivor 43

leeftijd: 22

geboorteplaats: Palo Alto, Californië.

Huidige woonplaats: Collierville, afb.

werken: afstuderen

Favoriete hobby’sSkiën, videogames, bijles/les geven

3 woorden om jou te omschrijven: ambitieus, zelfverzekerd en wilskrachtig

huisdieren ergernissen: Iemand verwijst naar De Bureau Binnen twee seconden na het kennen van mijn naam. arrogantie. Weigeren om richtingaanwijzers te gebruiken tijdens het rijden.

Op welke prestatie ben je het meest trots? In mijn tweede jaar van de middelbare school besloot ik de ACT te doen, gewoon om te zien hoe ik het zou doen, en eindigde met een perfecte score. Dat was geweldig voor toelating tot de universiteit, en het trok mijn aandacht, zowel lokaal als nationaal. Als gevolg hiervan vertelden ouders in Memphis me dat ze mij als voorbeeld voor hun kinderen gebruikten, om te laten zien wat zwarten op academisch gebied konden bereiken. Het is niet het daadwerkelijke resultaat waar ik trots op ben; Het is het idee dat we hopen dat iemand gemotiveerd raakt om zwarte representatie in een academische ruimte te zien.

Wat zullen we nooit weten als we naar je kijken? Ik had een hele carrière als competitieve professionele journalist, allemaal voordat ik naar de universiteit ging! Ik kwam in de journalistiek omdat ik als kind president wilde worden en ik besloot dat de beste manier om het te leren was om andere politieke figuren te interviewen. De lijst met geïnterviewde mensen omvat Cory Booker, Madeleine Albright, Colin Powell en Condoleezza Rice. Ze heeft ook jarenlang de rode loper bedekt bij de Freedom Awards van het National Civil Rights Museum en interviews gegeven aan ereleden.

Wie is jouw held en waarom? Mijn vader! Mijn vader groeide op in een klein stadje in Mississippi en is nu een arts met zijn eigen kliniek in Memphis, en mijn moeder is een geregistreerde verpleegster. [turned] Mama blijf thuis. Ze hebben ondanks de obstakels zoveel in hun leven kunnen doen en hebben dus zoveel voor mij kunnen betekenen in mijn leven.

Welke ex-overlevende speel jij het meest geliefde spel?Ik hoop het spel van Wendell te emuleren van spookeiland meer. Het is een hit vanwege een zeer sterk sociaal spel, en ik hoop hetzelfde niveau van binding te creëren dat mensen me in de buurt willen houden, zelfs als dit hun spel op de lange termijn schaadt. Hij presteerde ook goed in uitdagingen, zowel op individueel als op tribaal niveau wanneer dat nodig was.

Waarom denk je dat jij de enige overlevende bent?Ik kan de enige overlevende zijn, niet alleen vanwege mijn sociale vaardigheden of mijn brein, maar ook vanwege de passie die ik in alles wat ik doe in het leven stop. Als ik besluit iets te doen, zal ik alles geven totdat ik dat doel heb bereikt. Ik ben me er terdege van bewust dat ik de typische vaardigheden voor buitenleven niet heb, maar veel gamelegendes hadden die vaardigheden aanvankelijk ook niet. Ik heb altijd open gestaan ​​om te leren en me aan te passen aan mijn omgeving om succes te behalen, en ik ben niet van plan om dit spel anders te benaderen, vooral niet in het volgende deel.