September 29, 2023

Lionel Richie verontschuldigt zich nadat hij het feest op het laatste moment heeft afgezegd

Jeremychan-fotografie/Getty Images

Lionel Richie treedt op tijdens de “Sing A Song All Night Long”-tour op 8 augustus.CNN

Lionel Richie Procedure Maandag daarna moest ik afzeggen bal Lastminute in het weekend.

De zanger moest een gepland concert in New York City met Earth, Wind, & Fire in Madison Square Garden op zaterdag een uur na aanvang van de show uitstellen. Hij kondigde toen aan dat het in plaats daarvan op een maandagavond zou plaatsvinden.

De Grammy-winnaar legde uit dat de annulering te wijten was aan slecht weer.

“Ik had twee ‘nee’s tegelijk’, zei Richie. “En toen die twee besloten dat het nee is – als God nee zegt en als de piloot nee zegt, is het antwoord …” legde Richie maandag op het podium uit. met filmpje Concertgangers delen het. Ik probeerde de piloot om te kopen. En de piloot zei: “Ik wil mijn vrouw morgen zien.” Dus vanavond gaan we dat goedmaken. Daar bied ik duizendmaal mijn excuses voor aan.”

Hij had het ook Geplaatst op X(voorheen Twitter) voor advertenties.

“Vanwege het slechte weer en het onvermogen om in New York en omliggende gebieden te landen, kan ik vanavond niet naar de show komen”, schreef hij. “Ik ben zo overstuur. We verplaatsen de show naar maandag 14 augustus. Ik kan niet wachten om jullie allemaal te laten zien. Tickets voor de show van vanavond zijn geldig voor de show van maandag.”

Richie is momenteel headliner van de Sing a Song All Night Long Tour met Earth, Wind & Fire.

See also  Ryan Reynolds 'veelbelovende' Deadpool speelt geen hoofdrol in 'Doctor Strange'