April 15, 2024

Lauren Spencer Smith van Port Alberni heeft nummer één op iTunes bereikt

Miljoenen mensen over de hele wereld kunnen niet stoppen met klikken op het nieuwste nummer van Lauren Spencer Smith van Port Alberni.

Haar nieuwe single werd woensdag uitgebracht en bereikte binnen een dag de #1 in de VS en de #2 wereldwijd.

Er was een hint dat dit een mogelijkheid zou kunnen zijn. Toen Spencer Smith werd vrijgelaten van Vancouver Island Dit korte fragment is van haar niet eerder uitgebrachte nummer op TikTok in november explodeerde.

Mensen keken er niet alleen naar, maar ze maakten ook hun eigen video’s en speelden er hun eigen kopieën van af.

“Dit nummer is specifiek meer dan 20 miljoen keer bekeken en honderdduizend mensen hebben het gebruikt. Het is gewoon een trend geworden. Ik heb nog nooit zoiets op internet meegemaakt”, zegt Spencer Smith.

Spencer Smith heeft woensdag officieel het volledige nummer genaamd “Fingers Crossed” uitgebracht. Binnen 24 uur streamden mensen het meer dan 1 miljoen keer op Spotify en bereikte het nummer 2 op de iTunes-hitlijst van de Verenigde Staten, nummer 2 op de wereldwijde iTunes-hitlijst. Sindsdien staat het wereldwijd op nummer één boven de nummers van Bieber, Drake en Elton John.

“De volgende ochtend kreeg ik een sms van mijn manager en hij zei bel me zodra je wakker wordt. Ik dacht oh mijn god, zijn er complicaties, wat is daar mis mee? Alsof er iets ergs was gebeurd. Hij zei: ‘Je zijn nummer twee op iTunes wereldwijd.’” Je bent vlak naast Adele, ‘en mijn vriend en ik waren aan de overkant van de maan. Haar moeder huilde. Ik huilde. Vertelde Spencer Smith, ik dacht: “Oh mijn God.”

Spencer Smith schreef mee aan het nummer over een echte relatie en gelooft dat authenticiteit is wat mensen verbindt.

“Ik denk dat we het op een heel universele manier hebben geschreven, omdat ik weet dat mensen ermee omgaan alsof dit mijn ex kan zijn, dit zou mijn ex kunnen zijn en het zou mijn vader kunnen zijn”, zei Spencer Smith.

Spencer Smith heeft al eerder viraal succes gehad. Een video van haar zang terwijl ze over het eiland reist Ze heeft miljoenen views verzameld en was te zien in Amerikaanse talkshows en American Idol.

Ze werkt nu aan het uitbrengen van een kort album dit voorjaar.

“Ik heb net mijn Amerikaanse visum goedgekeurd, dus ik ga over een paar maanden naar de Verenigde Staten verhuizen en zodra ik het visum in mijn handen heb, kan ik rondlopen en reizen en shows doen en ik hoop zeker alles te doen van dat te beginnen met Spencer Smith,” zei Spencer Smith.

Ze zegt dat ze alle mensen op Vancouver Island erg dankbaar is die haar en haar muziek hebben gesteund – een reis die een onbegrensde belofte in de hitlijsten laat zien.