May 19, 2024

Johnny Knoxville herinnert zich de Jackass Forever-stunt die resulteerde in hersenschade

Johnny Knoxville onthulde dat een stunt met een stier in Jackass Forever zo misging dat hij daardoor hersenbeschadiging opliep.

Zoals gemeld door NME, Knoxville was te gast bij The Howard Stern Show en vertelde hoe een stier hem in de lucht sloeg en hem niet alleen een gebroken pols en gebroken ribben opleverde, maar ook een hersenschudding die resulteerde in een hersenbloeding.

“Ja, daar kreeg ik een hersenbloeding van,” zei Knoxville. “Dus mijn cognitieve vermogens gingen sterk achteruit na die klap. Niemand in mijn familie is blij met de stunts. De bullhit was de ergste klap die ik ooit van een stier heb gekregen, of misschien wel een periode. Ik herinner me dat ik wat tests deed. De neurochirurg zei: ‘Heb je nu moeite om op te letten?’ Ik zei: ‘Ja, waarom?’ Hij zegt: ‘Omdat je een 17 hebt gescoord op’ [your attention].’ Dat is op 100.

“Ik moest al dit soort behandelingen ondergaan, deze transcraniële magnetische stimulatie, waarbij ze je hoofd zoemen met deze magneten voor ongeveer 30 minuten per keer, zoals, oh god, ik zou zeggen 10 tot 12 behandelingen over een reeks van twee maanden en het zou helpen bij depressie en bij mijn cognitieve vaardigheden.

Knoxville vertelde ook dat hij aan een depressie leed na de stunt, en dat was iets dat “niet eerder is gebeurd”.

“Ik kan geen klappen meer op mijn hoofd opvangen”, zei hij. “Mijn brein speelde me gewoon parten. Ik werd echt depressief en te veel gefocust op dingen… Ik moest voor het eerst in mijn leven medicijnen gebruiken. Het draaide me volledig om – dat en therapie doen. Het was een heel moeilijk herstel van deze laatste blessure, maar ik ben nu geweldig. Ik heb het gevoel dat ik de gezondste ben die ik ooit ben geweest.”

Knoxville en de Jackass-crew zijn duidelijk geen onbekenden met stunts die fout zijn gegaan, aangezien het team medische rekeningen heeft opgelopen van ongeveer $ 24 miljoen. Knoxville, die heeft bevestigd dat Jackass Forever zijn laatste Jackass-film zal zijn, stond vanaf september 2021 bovenaan de lijst met een geschatte medische rekening van $ 8,66 miljoen.

Jackass Forever zal op 4 februari 2022 exclusief in de bioscoop verschijnen.

Heb je een tip voor ons? Een mogelijk verhaal bespreken? Stuur dan een e-mail naar [email protected].

Adam Bankhurst is een nieuwsschrijver voor IGN. Je kunt hem volgen op Twitter @AdamBankhurst en verder Zenuwtrekking.