June 14, 2024

Jesse Eisenberg vraagt ​​het Poolse staatsburgerschap aan

Jesse Eisenberg vraagt ​​het Poolse staatsburgerschap aan

Jesse Eisenberg vroeg het Poolse staatsburgerschap aan. In een recent interview met het Poolse tijdschrift Głos Wielkopolski zei hij dat hij de aanvraag negen maanden geleden heeft aangevraagd en nu “wacht op de definitieve handtekening”.

“Mijn familie komt uit het zuidoosten, uit Krasnestau, en dat is de familie van mijn vrouw [Anna Strout] De familie komt uit Lodz. Wij wilden meer contact hebben met Polen. “Ik zou hier graag meer willen werken”, zegt hij.

“Toen ik opgroeide, hoorde ik verhalen over de Poolse relatie met mijn Joodse familie en ze waren allemaal geweldig: we waren beste vrienden met de Polen. Mijn familie woonde tot de oorlog in Krasnystau, en één persoon overleefde de oorlog en verhuisde daarheen Szczecin. Helaas stierf ze aan Covid, dus het was heel recent.

verschillend Ik heb contact opgenomen met de vertegenwoordigers van Eisenberg voor commentaar.

De ster van “Social Network” was in Polen te gast op de Impact'24-conferentie. Eerder draaide hij “A Real Pain” in het land. Het werd geregisseerd, geschreven en gespeeld door Eisenberg naast Kieran Culkin van Succession. De film, die op Sundance in première ging, gaat over twee neven die naar Polen trekken op zoek naar hun roots.

Eisenberg zei dat de film is opgenomen op alle plaatsen waar zijn familie woont, waaronder Lublin, Warschau, Krasnystau, maar ook in Krasnik en Radom.

“Terwijl ik hier werkte, ontmoette ik een aantal mensen die in overheidsgerelateerde functies werkten. Ik zei tegen hen: 'Ik zou graag betere relaties tot stand willen brengen tussen de Joden en het Poolse volk. Voor mij is het jammer dat ze niet geweldig zijn Ik zou dat graag willen doen. Mijn familie komt hier vandaan, en mijn vrouw komt hier vandaan. Is er een manier waarop we het Poolse staatsburgerschap kunnen aanvragen?

Vervolgens zal Eisenberg in New Jersey een film regisseren over “een zeer verlegen vrouw die zich aansluit bij een gemeenschapstheater” en “Now You See Me 3” regisseren.

“De film wordt opgenomen in Boedapest. Ik zou natuurlijk willen dat de film hier was opgenomen, maar Hongarije heeft belastingvoordelen die Amerikaanse filmmakers aantrekken naar wat ik graag in Polen had gewild,” zei hij. Maar hij zal terugkomen.

Hij zei dat hij zich ‘op een persoonlijke manier’ tot Polen aangetrokken voelde, omdat zijn familie daar ‘vele generaties, eeuwenlang’ had gewoond. “Het geeft me het gevoel ergens mee verbonden te zijn. In Amerika is iedereen zo nieuw, behalve de mensen die daar het eerst waren, namelijk de Native Americans. Door Polen voelde ik me historisch gezien echt verbonden met iets dat groter is dan ikzelf.”

Praten met verschillend“A Real Pain”-producent Ewa Puszczyńska gaf toe dat het team van Eisenberg bereid was terug te keren voor een nieuwe film.

“De prikkels zijn groot, maar deze pool van middelen is beperkt. [They were] Ik dacht erover om nog een project in Polen te doen, maar het geld was op. “Het systeem zou het hele jaar door moeten werken”, zei ze.

“Met deze films hebben we bewezen dat we de productie in Polen in elk stadium efficiënt konden organiseren. In het geval van de film van Jesse Eisenberg kwam iedereen uit Polen, behalve de acteurs en de regisseur”, vervolgde Buczynska.