June 14, 2024

Ik slaagde erin de verwachtingen te verlagen en nooit meer terug te gaan naar “deze gedachten”

Ik slaagde erin de verwachtingen te verlagen en nooit meer terug te gaan naar “deze gedachten”

Iga Swiatek vond het leuk om mee te doen in Doha “lage verwachtingen” Zij gaf aan deze positie en aanpak in de toekomst te zullen proberen vast te houden. In Australië zag Swiatek er niet uit zoals gewoonlijk en gaf later de schuld aan de verkeerde aanpak.

Vorige week kwam Swiatek in Doha weer in actie en won uiteindelijk haar eerste titel van het jaar. “Ja, maar het gebeurt ook omdat ik de verwachtingen heb kunnen verlagen, en ik zeg tegen mezelf voor elke wedstrijd dat de omstandigheden zwaar zijn, het toernooi is zo vol dat ik niet van mezelf hoef te verwachten dat ik speel. geweldig tennissen.

Maar daarna, ik weet het niet, voelde ik me steeds beter op het veld. Ik ben nooit echt teruggekeerd naar deze gedachten. Ik heb gewoon, ik weet het niet, echt genoten van het spelen ervan. Elke wedstrijd waar ik echt op gefocust was, en daar ben ik het meest blij mee, want aan het begin van het seizoen had ik het gevoel dat mijn geest soms wegvloog’, zei hij. sportkeeda.

Soyatek: Ik hoop zo door te gaan

“Ik ben blij dat ik nu in deze staat verkeer en ik hoop dat zo te blijven. Maar je weet maar nooit. Dus ik ga mijn verwachtingen laag houden.” voegde Swiatek eraan toe. in Doha, Swiatek leek op de speler die vorig jaar domineerde.

Na een eerste bye-ronde in Doha schakelde Swiatk Daniel Collins uit met 6-0, 6-1. In de kwartfinales van Doha zou Swiatek het opnemen tegen Belinda Bencic, maar de Zwitser gaf haar een kans. Vrijdag versloeg Swiatek Veronika Kudermetova met 6-0, 6-1 om door te gaan naar de finale.

in de finale van Doha, Swiatek zette opnieuw een brutale prestatie neer toen ze Jessica Pegula ontmantelde met 6-3, 6-0. Nu neemt Swiatek deel aan het WTA-evenement van deze week in Dubai. In Dubai is Swiatek de best geplaatste speler en heeft een bye in de eerste ronde. Na een bye in de eerste ronde speelt Swiatek tegen Leylah Fernandez, die Julia Grabher versloeg.