September 29, 2023

“Ik ben niet langer exclusief voor Twitch”

“Ik ben niet langer exclusief voor Twitch”

Opmerkelijke internetpersoonlijkheid Charlie “MoistCr1TiKaL” ging op 15 augustus 2023 naar YouTube en onthulde dat hij zijn contract met Twitch in der minne had beëindigd. In een video met de titel Dag TwitchDe streamer zei dat hij de flexibiliteit wilde hebben om op meerdere platforms te streamen. MoistCr1TiKaL verklaarde ook dat het geen exclusieve deal heeft getekend met een ander platform.

Hij zei:

Dus ik ben niet langer exclusief voor Twitch. Nu, dit is niet mijn aankondiging dat ik ergens anders getekend ben, met een contract zoals. Dit is niet LeBron James – het moment van beslissing, waar ik naartoe kom hier en zeggen: ‘Ik neem mijn talent’, ‘OK voor mij’, ‘Ik breng mijn gebrek aan talent naar Mixer.’


MoistCr1TiKaL legt uit wat het betekent om een ​​Twitch-contract in der minne te beëindigen

De 11 minuten durende video ging verder met MoistCr1TiKaL die verklaarde dat hij zijn Twitch-contract wil omzetten in “wc-papier” omdat hij niet “gedwongen wil worden om op één plek te blijven”. Hij legde uit:

Dat wil zeggen: “Twitch was zo vriendelijk om onze contracten om te zetten in toiletpapier.” Dat is wat ik wilde, want ik hou echt van het idee om niet gedwongen te worden om op één plek te wonen. Ik zou graag mijn verdomde vlindervleugels kunnen spreiden en verschillende dingen op verschillende platforms kunnen proberen. Dus , het zegt veel dat Twitch bereid was om, weet je, dit contract te beëindigen omdat ik onder dit contract niet kon.

De 29-jarige streamer grapte dat “de hond niet aangelijnd was” en dat hij nu op elk ander platform dan Twitch kan streamen:

“Maar nu is de hond niet aangelijnd. Ik kan mijn shirt uitdoen, het als een helikopterblad over mijn hoofd laten gaan en live gaan op Facebook als ik dat wil als ik een gek ben. Ik doe het nooit. Het is nooit gebeurt. Maar ik kan, is het punt.’

Later in de video onthulde MoistCr1TiKaL dat hij nu afwisselt tussen YouTube en Twitch in zijn livestream:

“Op dit moment zal er niet veel verschil zijn in inhoud tussen YouTube-streams en Twitch-streams. Zoals vanavond – ik ben van plan om te speedrunnen. Ik weet niet of ik zal proberen om The Gollum speedrun of Jedi Survivor speedrun te leren. De Jedi Survivor-speedrun ziet eruit als een sensatie en ik denk dat het leuk zal zijn om te leren. Maar ik hou ook van het idee om Gollum te sprinten, en het is de slechtste game van het jaar tot nu toe. “

hij voegde toe:

“Natuurlijk blijf ik streamen op Twitch. Misschien doe ik meer Dark and Darker op Twitch. Weet je, morgen. Of misschien doe ik Dark and Darker morgen ook op YouTube. Zoals.. Dat is het leuke ervan. Ik heb nu de flexibiliteit. “Bij het kiezen van welk platform ik gebruik, en uiteindelijk, zou ik graag verschillende inhoud op verschillende plaatsen willen hebben.”


Fans reageren op de aankondiging van MoistCr1TiKaL

De aankondiging van MoistCr1TiKaL werd gedeeld op de subreddit r/LivestreamFail, waar de conversatiereeks meer dan 70 reacties heeft opgeleverd. Dit is wat netizens zeiden:

See also  Releasedatum 'Ghost Recon Frontline', trailer, bèta en crossover, gedetailleerd

Volgens Redditor u/deefbro trok de eerste YouTube-livestream van MoistCr1TiKaL 31.000 kijkers. Ondertussen zei een ander communitylid dat de gelijktijdige uitzending op het platform van Google “heel logisch is”.

bewerkt door
Siddharth Satish