Curacao

Curacao.nu is de toonaangevende aanbieder van Nederlands kwaliteitsnieuws in het Nederlands voor alle doelgroepen.

Hit Row onthulde dat ze het net hadden over toekomstplannen voorafgaand aan de release, waaronder WWE 2K22

In een interview met Ik heb een open radio afgestemd (via inclusief worstelen), spraken voormalige Hit Row-leden Top Dolla en Ashante Thee Adonis over hun toekomstplannen in WWE voorafgaand aan hun vrijlating op donderdag. Dit zijn de hoogtepunten:

Adonis vertelt hoe plannen veranderen voordat ze uitkomen: “Donderdagochtend was een beetje raar omdat we boekten voor SmackDown en Survivor Series en RAW en toen waren we niet geboekt. Ze boekten weer voor ons en toen boekten we niet. Dus ik heb zoiets van, ‘OK, dat is wat gebeurt in WWE, er zijn veel dingen om uit te zoeken.” Ik dacht: “Oh, nou, misschien hebben ze iets voor ons en vliegen we op zaterdag of zoiets.” Maar ik herinner me dat ik donderdagavond voetbal keek en Ik heb het telefoontje van Jon Laurinaitis gemist. Ik belde hem terug en hij vertelde me over bezuinigingen en zo. Zo, en ik zei: “Dank je.” Het is wat het is.

Doula voor het informeren over de toekomstplannen van de groep: “We zijn net naar [WWE] HQ, ontmoet iedereen, praat met iedereen. We spraken over hoe we werkende cijfers konden krijgen en spraken over hoe we een groot probleem zouden worden, en kijk [WWE 2K22] videospel. Al die verschillende dingen en alles werd onder ons vandaan getrokken.”

Dolla kijkt nog steeds naar WWE: “Het is jammer hoe de dingen zijn, maar uiteindelijk ga ik niemand vertellen om WWE niet meer te kijken. Ik vertel niemand om WWE niet meer te kijken. Ik ga WWE kijken – Ik doe niet alsof ik dat niet ben – Ik kijk naar alles, maar ook, dat is niet alles, alles zijn. Dit is niet waar we succesvol moeten zijn. We zijn meer dan in staat om overal ter wereld heen te gaan en hetzelfde te doen effect.”

READ  UEFA U-21 Euro 2021-schema: tijd, tv-kanaal, livestream, hoe Spanje, Portugal, Nederland en Duitsland te kijken

Shana Sutton

"Internetexpert. Introvert. Verslaafd aan de straat. Koffie-evangelist. Schrijver. Denker. Extreme coma-liefhebbers. Docent".

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top