May 20, 2024

heel eng! RHOBH-ster Kyle Richards opgenomen in het ziekenhuis nadat ze per ongeluk een bijenkorf was binnengegaan!

Kyle Richards Het was een beangstigende ervaring afgelopen weekend!

op zondag, en De echte huisvrouwen van Beverly Hills De ster onthulde dat ze herstellende is nadat ze naar het ziekenhuis was gebracht nadat ze per ongeluk een bijenkorf was binnengegaan en meerdere keren was gestoken. Houd er rekening mee dat ze allergisch is voor bijen, dus dit was echt een moment van leven of dood voor haar! De 52-jarige actrice deelde het nieuws Instagram-verhaal, schrijven:

“Dit gebeurde net gisteren… Ik liep een bijenkorf binnen en heb een paar keer gestoken. Als je me al kent, weet je dat ik allergisch ben voor bijen en doodsbang voor ze ben.”

Gerelateerd: gluren Echte huisvrouwenKyle Richards in SPOOKY Nieuw Halloween Aanhangwagen doodt!

Toen toonde Kyle de beelden van haar huisbeveiligingscamera van het ongeval, die een foto maakte ik heb het goed gedaan Het personage rent door het gras en springt in zijn zwembad in een poging om weg te komen van de zwerm. Op een gegeven moment stopte ze ook om haar verwondingen te beoordelen en zei:

“Ik kan nu lachen om deze video, maar wat je niet kunt zien, is dat ze in mijn haar zaten en me achtervolgden. Mijn familie was niet thuis en om welke reden dan ook konden de mensen die voor mij werkten me niet horen schreeuwen om help.Mijn vaste lijn heeft geen 911 gebeld en het was een epi-pen defect en kan niet worden geopend.

Godzijdank klein huisje op de weide De aluin keerde terug naar huis. En hoewel ze er nu beter uitziet, nam Richards even de tijd om de EMT’s te bedanken die haar hielpen en drong er bij anderen met ernstige allergieën op aan om te gebruiken Epi-pennen Wanneer nodig:

“Ik deel dit verhaal met je omdat ik soms niet de moeite neem om een ​​epi-pen mee te nemen. Ik weet ook niet waarom ik mijn werk niet op gang kon krijgen. Het is belangrijk om naar je tube te kijken en te kijken de video’s over hoe het te gebruiken. Maar bel ook altijd 911, zelfs als u uw epi-pen kunt gebruiken, omdat ze andere medicijnen moeten gebruiken om te helpen bij het ademen enz. “

De inwoner van Los Angeles beëindigde de post door de plaatselijke brandweerkazerne en het medisch centrum te bedanken voor de “goede zorg voor mij. Inclusief het helpen tijdens een paniekaanval. Voor het herhaaldelijk moeten overtuigen dat er geen bijen meer in mijn haar waren.”

We nemen Kyle niet kwalijk dat hij daarover in paniek is geraakt! de Brandweer Los Angeles Het team ging ook terug naar haar huis om het later te bekijken, waarbij Kyle samen met nog een selfie deelde:

“@lavdfirestation83 kwam net de volgende dag kijken hoe het met me ging. Ik zie er nog steeds uit als een hete puinhoop met mijn haar in het zwembad en prikplekken #supportyourlocalfiredepartment.”

Oh ja, en de realityster is van plan om Cell zo snel mogelijk te verwijderen. Het lijkt de beste moeders oproep. Bekijk Kyle’s super enge verhaal (hieronder):

(c) Kyle Richards / Instagram
heel eng!  RHOBH-ster Kyle Richards opgenomen in het ziekenhuis na het betreden van een bijenkorf!
(c) Kyle Richards / Instagram
heel eng!  RHOBH-ster Kyle Richards opgenomen in het ziekenhuis na het betreden van een bijenkorf!
(c) Kyle Richards / Instagram
heel eng!  RHOBH-ster Kyle Richards opgenomen in het ziekenhuis na het betreden van een bijenkorf!
Kyle Richards / Instagram
[Image via Kyle Richards/Instagram]