June 15, 2024

Harley Quinn-stemactrice Arlene Sorkin is op 67-jarige leeftijd overleden

Harley Quinn-stemactrice Arlene Sorkin is op 67-jarige leeftijd overleden

DC-strips

Harley Quinn-stemactrice Arlene Sorkin is op 67-jarige leeftijd overleden

Arlene Sorkinde ervaren acteur die de OG-stem was van Harley Quinn van DC Comics, is overleden.

Er werd gemeld dat de 67-jarige actrice leed aan verschillende gezondheidsproblemen waardoor ze de afgelopen jaren niet kon acteren.

Arlene speelde Harley in de Batman-animatieserie uit 1992 en het was de bedoeling dat ze slechts in één show zou verschijnen, maar haar carrière is verschillende keren overspannen. Ze speelde ook Harley Quinn in verschillende videogames en animatiefilms.

Naast haar werk als Harley Quinn speelde ze Calliope Jones op NBC’s Days of Our Lives.

De hoofdstad is Honshu James Gunn “Hij bracht hulde aan Arlene…” RIP, Arlene Sorkin, de getalenteerde originele stem van Harley Quinn, die heeft geholpen het personage te creëren waar velen van ons van houden. Liefde voor haar familie en vrienden.”

We waren er kapot van toen we hoorden dat we de geweldige Arlene Sorkin hadden verloren. Niet alleen een geweldig talent, maar ook een werkelijk geweldig persoon. Ik ben niet alleen dankbaar dat ik met haar heb samengewerkt, maar ook dat ik haar vriendin ben geweest. 🙏 Ik stuur mijn oprechte condoleances naar haar familie en dierbaren. 💔 pic.twitter.com/g1Mb3BWoKn

– Mark Hamill (@mark Hamill) 27 augustus 2023

Mark Hamill van Ze werkte met Arleen aan de DC-serie en speelde de Joker, en kreeg ook veel lof voor de actrice… “Ik was geschokt toen ik hoorde dat we de geweldige Arleen Sorkin verloren hebben. Ze is niet alleen een geweldig talent, maar ook een werkelijk geweldig persoon. Ik ben niet alleen dankbaar dat ik met haar heb samengewerkt, maar ook dat ik haar vriendin ben. 🙏 Ik betuig mijn oprechte condoleances aan haar familie en dierbaren.”

Arlene was 67 jaar oud