April 26, 2024

Ella McKinney scoort 31 punten in een recordoverwinning in het damesbasketbal

Nederland – Het damesbasketbalteam van Hope College heeft hun eerste echte test van het seizoen doorstaan ​​en Ella McKinney zorgde ervoor dat de Flying Dutch met vlag en wimpel doorkwam.

McKinney scoorde 31 punten in zijn carrière om het record van Hope DeVos Fieldhouse te breken en leidde nr. 1 Hope naar een overwinning van 89-77 op nr. 1 Wisconsin-Eau Claire.

De Vliegende Hollander (4-0) heeft dit seizoen overklast tegenstanders uitgeschakeld, maar dit was anders. De wedstrijd was gelijk 34-34 tijdens de rust en 60-60 na drie kwartalen.

meer:Claire Baguley kan het zich niet veroorloven om het #1 Women of Hope College te missen

Hope versloeg Eau Claire met 29-17 in het vierde kwartaal om zich terug te trekken in een wedstrijd met zes gelijkspel en 10 voorsprongwisselingen.

Met een achterstand van 63-62 in de vierde set zette Claire Baguley van Hope een driepuntsspel om en nam de Flying Dutch met 65-63 voor. Eau Claire maakte gelijk en Baguley scoorde opnieuw om Hope weer op voorsprong te zetten.