April 26, 2024

Elkes verslaat Nederlander met 24-7 in seizoensopener | Sport

NS. Maris – Senioren Cameron Marchignac en Dominic Allegrito scoorden een paar touchdowns in Elkers’ openingsavond 24-7 overwinning op Nederland.

Marciniak’s eerste run van twee meter culmineerde in een run van 90 meter en 16 wedstrijden die 8:41 van het uur opslokte met nog 7:57 in de helft.

Zijn voorsprong werd verhoogd naar 12-0 toen hij opnieuw scoorde vanaf drie yards na Allegreto’s 48-yard run.

Het verschil liep op tot 18-0 toen Marciniak het derde kwart opende met een schot van 80 meter van de 10 Nederlanders. Allegreto scoorde in de eerste wedstrijd van de vechtpartij.

St. Mary’s maakte er 18-7 van met zijn enige resultaat in het derde kwartaal – vijf yards van Matthew Davis.

Nadat hij een gok van 30 yard had teruggegeven aan een St. Marys van 35 yard, scoorde Allegreto zeven spelen later dan de vier. De aardige quarterback die binnenkwam voor de geblesseerde senior Jonathan Hinton, hield de leiding in leven met een 24-yard voltooiing voor senior Will Howard. Allegreto scoorde vanaf vijf yards na drie games later.

Elkers was niet succesvol in PAT-pogingen en tweepuntspogingen.

Allegretto bezegelde de deal met een onderschepping en een 50-yard terugkeer naar de St. Marys 15-yard met 2:59 over. Ridgway voerde de klok uit om de overwinning te pakken.

“Deze jongens hebben deze week veel beproevingen doorgemaakt vanwege de hitte en om te zien hoe ver ze de afgelopen twee weken zijn gekomen en om hier te komen en fysiek te spelen zoals we deden tegen een goed fysiek team in St. Marys I. “Ik denk dat hij onze teamgeest en zijn speciale kalmte toonde”, zei Elkers-coach Mark Hendel. Toen Jonathan viel.

Aanstaande vrijdag ontvangt Ridgway Kane. Wolverhampton won thuis met 21-6 van Monetto in de openingswedstrijd.

Een meer diepgaande blik op de game, compleet met statistieken, zal verschijnen in de gedrukte editie van maandag.