April 14, 2024

Eli Kemper verontschuldigt zich voor eerdere betrokkenheid bij vooringenomen jeugdvoetbal: ‘Onwetendheid is geen excuus’

Ellie Kemper spreekt zich uit nadat oude foto’s zijn opgedoken die als tiener onthulden dat ze deel uitmaakte van een rookiebal met een duister verleden.

De actrice verbrak maandag haar stilzwijgen op Instagram en zei dat ze niet op de hoogte was van de geschiedenis van antisemitische en racistische groepen toen het gebeurde.

“Hallo jongens – toen ik 19 was, werd ik geïnspireerd om deel te nemen aan het juniorbal in mijn geboorteplaats. De eeuwenoude organisatie die het juniorbal organiseerde, had een elitair, ongetwijfeld racistisch verleden. Ik was me toen niet bewust van deze geschiedenis, maar onwetendheid is geen sorry. Ik was oud genoeg om mezelf te onderwijzen voordat ik me verloofde, “schreef ze.

Actrice “Unbreakable Kimmy Schmidt” werd in 1999 in St. Louis gekroond tot “Gesluierde Koningin van Liefde en Schoonheid”. laat. de jaren zeventig.

“Ik veroordeel, veroordeel en verwerp categorisch de blanke suprematie”, vervolgde Elle in haar boodschap aan haar volgers. “Tegelijkertijd erken ik dat ik vanwege mijn ras en mijn privileges de begunstigde ben van een systeem dat ongelijke rechtvaardigheid en ongelijke beloningen reguleert.”

Ze gaf verder toe dat ze de neiging had de controverse rondom haar, die vorige week begon op te warmen, te negeren.

“Er is een heel natuurlijke verleiding om, wanneer je het onderwerp van kritiek wordt online, tegen jezelf te zeggen dat je critici alles verkeerd hebben. Maar ergens vorige week realiseerde ik me dat veel van de krachten achter kritiek degenen zijn die ik heb besteed aan mijn levensondersteunend en het eens zijn met. .

“Ik geloof sterk in de waarden van vriendelijkheid, integriteit en inclusiviteit. Ik probeer mijn leven te leven volgens deze waarden”, zei ze. “Als mijn ervaring erop wijst dat organisaties en instellingen met een verleden dat niet aan deze overtuigingen verantwoordelijk moet worden gehouden, dan zou ik deze ervaring vanuit een positief perspectief moeten zien.”

Ze sloot haar verklaring af met een verontschuldiging en zei verder dat ze het beter zou doen.

“Ik wil mijn excuses aanbieden aan de mensen die ik heb teleurgesteld, en ik beloof dat ik naar voren zal luisteren, mezelf zal blijven onderwijzen en mijn voorrecht zal gebruiken om een ​​betere gemeenschap te ondersteunen die ik denk dat we kunnen zijn”, besloot ze. .

Toegang tot de Hollywood-podcast “Kelder” Het bevat tientallen jaren A-lijst interviews en ongehoorde momenten met enkele van de grootste sterren van Hollywood. luister nu!

Copyright © 2021 door NBC Universal, Inc.. Alle rechten voorbehouden.

Dit materiaal mag niet opnieuw worden gepubliceerd, uitgezonden, herschreven of gedistribueerd.